"Ti is így járhattok, ha nem vesztek jegyet" – ezzel a megjegyzéssel töltötte fel a Facebookra egy szemtanú a fenti videót, amin az látható, hogy a közterület felügyelők a ruháját tépve a földön ráncigálnak egy nőt a budapesti villamosmegállóban.

Az egyik hozzászóló azt írja, hogy a videón látható letepert hölgy az édesanyja, aki történetesen tanár. Segíteni szeretett volna egy jegy nélkül utazó lánynak, így keveredett bajba.

Ezt írta:

Ez a nő az édesanyám,aki úgy került oda,h előtte egy fiatal lányt rángattak a közteresek,és ő ezt nem hagyta (mert nincs joguk hozzá).A mellény azért van rajta,mert október 5.én lesz egy pedagógus tüntetés,ez a jelképük. Egy két diplomás nőt fényes nappal a belvárosban összevernek a közteresek,mert megvédi mások jogait.Meleg kézfogással gratulálnék,köoszönöm Magyarország,én így szeretlek.

Miklós István, a felügyelet szolgálati igazgatóhelyettese az Origónak azt mondta, a videón látható hölgy kitépett egy másikat a közteresek kezei közül. Elmondta, hogy ez már hivatalos személy elleni erőszaknak minősül.

A szolgálati igazgatóhelyettes közölte: az előírt kötelező vizsgálatot lefolytatták, az eljárást jogszerűnek és szakszerűnek találták.

101 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Juskos
@Senara: Azt kapta ami járt neki.
A közteresek tényleg elég képzetlenek, ha hárman sem voltak képese a nőt az aszfaltba döngölni. Teccik, nem teccik ez van! Ha szól a szerv akkor lapítás és engedelmesség. Reklamálás később!
Ez az amazon nagyon kitolt magával. Már apuszta ellenállás is szabálysértés, de ütütt, rúgott, köpött. Arról nem beszélve, hogy előtte folyamatban lévő intézkedést akadályozott meg. Nagyon jó ügyvéddel, és nagyon jószívű bíróval kerülheti csak el a végrehajtandót.
A videót készítő pedig a harcias jogvédó biztatása miatt tettestársi minőséggel büszkélkdhet. :-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vidi500
@Meine Ehre heisst Treue: Sajnos nem lehet. A szálak túl messzire nyúlnak, és szinte teljesen mindegy ki van hatalmon.
vidi500
Több történelmi kutatás rámutatott, hogy a ll.Világháborút el lehetett volna kerülni. A baj az volt, hogy a háború előtt Németországnak saját pénzrendszere volt. Nem volt hajlandó engedelmeskedni a magántulajdonú nemzetközi pénzkartellnek. Ezért meg kellett büntetni. Így juthatott hatalomra egy szociopata ripacs. Aztán kiszabadult a szellem a palackból...
Nil
@Meine Ehre heisst Treue: hidd el minden ember szeretné ezt magáról elmondni de nem lehet ...adót pedig mindenki fizet aki vásáról ...
és lehet hogy a te munkád is olyan amit jobb lenne nem elvégezni ...
a neved meg nyílt színvallás arról hova tartozol ... nagy baj hogy még olyan világban élünk ahol ez elfogadott és megengedett (a szólásszabadság nem ezt jelenti) - hogy vannak még emberek akiket a gyűlölet tart életben, ezért tesznek - és még büszkék is magukra ...
Nil
@Meine Ehre heisst Treue: a tömegközlekedést az adókból kellene fenntartani...és ha nem lopnák el vagy nem stadionokra költenék akkor megfizethető lenne- de nem ez a cél.
... a tömegközlekedés sehol nem termel profitot és nem is az a feladata ... de teljesen felesleges bármit írnom mert nem érted úgy sem ... remélem egyszer megtapasztalod a magad bőrén
Meine Ehre heisst Treue
@Nil: Ember és ember között különbséget kell tenni, hiszen több szempontból sem vagyunk egyformák. Ezt a különbözőséget egyesek elfogadják, míg mások nem. Nekem nem célom senkit a magam oldalára állítani...

Az állami tömegközlekedés valóban közpénzből van finanszírozva. Akár állami, akár magán közösségi közlekedésről van szó, annak, akik utazni szeretne, bizony a zsebébe kell nyúlnia. Ez így korrekt.
A hazai tömegk. nem különösebben drága. Inkább az alacsonyan tartott jövedelmek okozzák a gondot. A jövedelmeket emelni kellene és nem 1000 féle kedvezményt adni.
Ezzel párhuzamosan csökkenteni kellene a jegy-és bérletárakat, valamint erőteljes, széleskörű fejlesztést és munkahelyteremtést megvalósítani.
És, akkor még nem beszéltem a BKV és a MÁV vezetői állományáról. Felső és közép vezetőkről, azok alvezéreiről, jövedelmi viszonyairól, szakmai hozzáértéséről...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.