A Dalban szombaton fellépő zenész egyetlen ütéssel törte el egy fiú orrát, a másikat pedig akkor rúgta fejbe, amikor már ájultan feküdt a földön – írja a Bors.

A lapnak egy szemtanú mesélt megdöbbentő részleteket a verekedésről. Kállay Saunders András egy társával májusban vert össze egy testvérpárt a Hajógyári-szigeten. Az MTVA úgy döntött, egyelőre nem zárják ki a versenyből.

„Saunders egyetlen ütéssel törhette el az egyik fiú orrát, akit később szemfenékcsonttöréssel is kezeltek. Testvérét is többen ütötték, amikor pedig a földre került, az énekes és a társa is fejbe rúgta őt. Pedig a fiú akkor már ájult lehetett, a testvére a testével védte őt" – árulta el a neve elhallgatását kérő szemtanú a Borsnak.

A verekedés az akkori hírek szerint azért törhetett ki, mert a támadók korábban belekötöttek Kállay barátnőjébe és barátjába, az énekes pedig csak meg akarta védeni őket.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gomez
Nemhogy az országban nincs rend, de már megint ki lehet bújni az igazságszolgáltatás alól
ezeknek a celebeknek! Ha egy átlag állampolgár követte volna el az előzetesből sem engedték volna ki nemhogy még fellépni egy ország színe előtt! Hát ez van! Sztároknak sztárügyvédek!Talán most már sztár bírák is járnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség, nem ő lesz aki elkövette a rugdosást, ő csak énekelt a földön fekvőnek ami nem bűn. Hiszen A DAL- a lényeg. Aki dalol az nem agresszív, csak amit dalol, dal az lehet, hogy agresszív, ő arról nem tehet! Hiszen ő csak egy ártatlan dalnok!
orogordog
Az nem biztos, hogy bűnöző, de az tuti, hogy műmályer. Gagyi a csávó.
Desischado
Érdekes, ha én tettem volna ilyet, már nem lenne gondom a rezsire, mert lenne ott, ahova vinnének... Egyébként ájult embert rugdosni undorító! Undormány egy srác lehet ez a Kállay-Saunders!
lajospapa
@tavaszi: Én meg azt láttam, hogy a békés tüntetők törnek zúznak és zászlórúddal verik a rendőröket. Mindezt a Hir tv-n! Majd nézz utána a felvételeken, lehet hogy megtalálod magad és jelentkezz a kártérítésért!
qxy
Ezzel a Fasszal ugyan ezt kellene csinálni és meg kérdezni.- Milyen érzés erősebbnek lenni?
Nem véletlen útáltam már az első látásra. egy beképzelt , öntelt hajnali gyerek. ( fele g... i fele húgy)
nefelejcs10
Azért kellett volna már régen és gyorsan elítélni,mert sok hasonló helyzetben gyorsított eljárással ítéltek már el hozzá hasonló garázdát letöltendő börtönbüntetésre.Abban egyetértek azokkal,akik azt mondják,ne engedjék tv fellépésre! Most olvastam a neten,hogy valamelyik szereplőt kizárták a versenyből,mert letépte a pólót a lányról-gondolom ,Kállay-Saunders gaztette súlyosabb.A csatorna jó híre többet ér,mint egy garázda védelme,akármilyen tehetséges is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.