Volt jegye, de nem adta oda aZ ellenőröknek az a férfi, akit végül a Ferenciek terén három közterület-felügyelő tepert a földre, mert egy megálló után leszállt a 7-es buszról és el akart menekülni - közölte a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóságának sajtószolgálata a hvg.hu-val. A Rendészeti Igazgatóság szerint a férfi a havas járdán csúszott el, és megpróbálta megrúgni a közterületeseket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
A tömegközlekedésnek már régóta ingyenesnek kellene lenni !
Igaz,a politikai elit kevesebbet lophatna !:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@bárzongora: akkor most jogállam van vagy csak szerepjáték?-nekem jó fülem van,bár-zongorán mondjuk még nem játszottam és már nem is fogok.
Az erőszak módszer lehet itt most a keresztyén-demokratikus rendszerben?MINT LÉPTEN NYOMON TAPASZTALHATJUK igen- eszköz,hova tovább cél-
Ha pedig-mint ez esetben is a két utóbbit használják,ráadásul túlerőben azt MÁR SEMMI SEM KÜLÖNBÖZTETI MEG AZ ERŐSZAKTÉTELTŐL-de hát azt már fegyveres támadásnak hívják nálam-ennek alapján el fogunk jutni oda is,az én legnagyobb sajnálatomra- minden esetre,ha kevés lesz a csövön az oxigén akkor majd azért szóljál...szívesen megerőszakollak...csak remélhetem, hogy hagyod,ellentétben ezzel a botladozó sráccal, akit kibuktattak.
Meine Ehre heisst Treue
@dömdödöm: De van és nem kikergették, hanem önként ugrabugrált az autó elé, mert ki akarta vonni, magát az intézkedés alól. A te mentalitásod szerint azt az autóst is le kellene csukni, aki elgázolta...
Budapesten nem kötelező lakni és nem kötelező a tömegközlekedést sem igénybe venni.
Erre is van megoldás...
Meine Ehre heisst Treue
@bakegya: Dömdödöm-nek ugyan tetszett a megjegyzésed, de amit írtál az nem igaz:

,,...és valaki,vagy valakik csak úgy szembe jönnek velem mi vár rám!..."

Nem ezért történt, ami történt. Ha igazad lenne, akkor szó szerint minden utasnak, minden nap lenne ilyen vagy ehhez hasonló esete.

Számomra az is érdekes és megdöbbentő. hogy a szolgáltatások közül a tömegközlekedés esetében van a legtöbb ilyen jellegű gond. Szinte soha nem lehet hallani, hogy egy cipésznek, autószerelőnek, fodrásznak harcolni kellene a szolgáltatás áráért. Még a taxisoknál szokott ritkán ez előfordulni, de ott is utazásról szól a történet.
Azért furcsa, mert minden esetben fizetni kell, amit tudnak a kuncsaftok is. Akkor mi a különbség?
nezelodo
"gabrella
Hiába volt jegye, ha nem érvényesítette. Egyszer én is így jártam,elbeszélgettem a menetidőt és kérték a jegyet. A kezemben volt ,csak nem lyukasztottam.
Pénzbüntetés járt érte.
Válasz erre Tetszik2 Jelentem ma, 07:12"

Rám is lecsaptak egy reggel a parkolóban, addig, amíg a parkolóautómatához mentem
Meine Ehre heisst Treue
@coyote3: De volt és van, ezért történt az eset. Tanulja meg mindenki, hogy a tömegközlekedés nem egyenlő a szeretetszolgálattal, ha pedig nem a szabályoknak megfelelően járt el, akkor ne igyekezzen kivonni magát az intézkedés alól vagy ha nincs pénze, akkor nagy ívben kerülje el a megállókat.

A bliccelők lelkivilágára én is kíváncsi lennék, igaz én belülről...
bárzongora
@gabrella: Csodálkozni szabad. Meg gyalogolni is. Bliccelni, azt nem szabad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.