A miniszterelnök európai jegybankelnökök budapesti konferenciáján megmondta, hogy mi a baja Európának, és ezen hogyan kell segíteni. Baj van Katonai, politikai és gazdasági átrendeződés van a világban. Európa adja a világ lakosságának 8 százalékát, a termelés 25 százalékát, de itt költik el a szociális kiadások 50 százalékát. Ezt nem lehet tovább finanszírozni. Naponta 1,2 milliárd euróval növekszik a 28 tagállam adóssága, nincs aki ezt finanszírozza bírja, ez fenntarthatatlan. Ha Európa így folytatja, akkor kikerül a világ vezetéséből.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Gemüs52
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Orbán állítolag azt mondta, hogy köhög a bolha. Európa válságban van és mi csináljuk jól. Kb.
Nekem az az egér jut az eszembe amelyik az elefánt hátán kell át a hídon. A nagy rohanás nagy zajjal is jár. Egyszer csak megszólal az egér: " Te, elefánt, hallod, hogy dübörgünk ?"
szablyafűrész
Brüsszelből hamarosan érkeznek majd ismét a sallerek és a kokik a "vissza a feladónak" projekt keretében a rezsihülyítés miatt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.