Benyújtotta a kormány a parlamentnek a Moszkvában aláírt orosz-magyar szerződést a Paksi Atomerőmű bővítéséről. Ebből kiderül, hogy Oroszország csak húsz évig vállalja az elhasznált fűtőelemek tárolását vagy feldolgozását, ez után a hulladékot visszaszállítják Magyarországra.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Nem kell aggódni. Mire ez bekövetkezik, addigra Fényes Ülep dakota törzsfőnökünk eléri azt, hogy legyen egy télen is hajózható Balti-tengeri kikötőnk Felcsúton, úgyhogy gond nélkül ki tudjuk majd szállítani a hulladékot az országból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
yazo64
Ezt mondta Orbán Viktor 5 évvel ezelőtt, ellenzéki vezetőként:

„Magyarországnak nincs semmi keresnivalója Keleten, mert ott semmilyen babér nem teremne országunknak, csak alárendeltség és kiszolgáltatottság"
„Európában, bizony, elszaporodtak Putyin pincsijei, és ezt már mindenki kezdi veszedelmesnek látni”
(Lakitelek, 2007. szeptember 30.)
Dr. Felipe
Remélem Felcsútra viszik, had sugározzon a droidoknak. Sok minden fog ott még történni Felcsúton. Lesz még Roszatom temető is. HIHIHI HAHAHA.
Desischado
@kkalman: Olvastam a cikket! Rögtön meg is osztottam a face-s idővonalamon, hadd olvassák minél többen! Nem birok rajta elmenni, hogy hol élünkl?! Egy normális országban ezek után esélye sem lenne választáson megméretni magát, és nyomban perbe fognák hazaárulásért!!! Miért vagyunk ilyen birkák?! És állítólag a nézőpont szerint kb 80% támogatja Paksot! Ha ez igaz, és kimegyek ebből az országból! Nincs kedvem, hogy végignézzem, hogy pusztul el a családom idő előtt rákban, és fizetni sincs kedvem, kb. 40 évig!
kkalman
@Desischado: Én is terjesztem, ahol csak tudom.
bundi
@coni: csak hiszed. Nagyobb birka ez a név annál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.