Lázár János estében esetleg csak a tudatalatti megnyilatkozása, a genetikai emlékezet manifesztátuma lehetne. Általános megszólalásaiból ugyanis nem az ógörög kultúrkör ismerete szokott kivilágítani. A gimnázium a csupaszon végzett testgyakorlás helye volt eredetileg. Annyira, hogy a név is erre utal.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Tuloajdonkeppen az lenne a legjobb, ha az altalanos iskolabol egyenesen a koz- es homunkasok koze rohanna az a gyermek, aki mar le tudja irni a nevet hoffmannrozsacska fenomenalis iskolai programjabol adodo kepzesben... Minek ide kozepiskola? Minek ide BARMILYEN oltatas is? vegy peldat lezerjanirol, - neki se tul magas az iskolai vegzettsege -, es meglatod, hogy nyelvtudassal is mesz valamire, - sot, eleg magasra, es ehhez eleg, ha a nyelvedet fizikalisan hasznalod, es nem beszedre... Valoban, a gyors nyelvcsapas hasznosabb...:-)
GeoCravker
@karma1: Zselléreknek nem kell képzés. Rajzoljanak hopihécskét
karma1
@GeoCravker: Hat igen,... Igy aztan igazan messze kerulunk majd a "kimuvelt emberfok" kepzesetol... Minek is az? Raernek majd iskolapadba kerulni 40 evesen, kozmunkaskent...:-(((
GeoCravker
@karma1: Miközben megy a szöveg a kiműveltekről...
Az önmagát lebuktató ostobaság jeleként

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.