A Fidesz-szóvivője szerint az ellenzéki pártok olyan dolgok ellen szerveznek tüntetést, amiket korábban ők maguk akartak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
"A Fidesz-szóvivője szerint ..." Gyűlölik, mert nem volt hajlandó a padlón maradni, felállt és a semmiből felépített egy új pártot.
Manhattan
"A Fidesz-szóvivője szerint ..." Gyűlölik, mert nem volt hajlandó a padlón maradni, felállt és a semmiből felépített egy új pártot.
gibgab
Szerintem meg ti néztek bennünket annak. Én mondjuk a fidesz szóvivőit nézem hülyének, mert szánalmasan ostobának kell lenniük ahhoz, hogy annyi baromságot mondjanak (olvassanak fel) ország-világ előtt, mint ők. Meg aztán náluk az az oszlop is hiányzik, amin normál esetben a fejünk van, amivel gondolkodunk.
Hellcat
Mondják azok akik ugyan úgy segget csináltak a szájukból...micsoda képmutatás.
tavaszi
maradok a szanyivezér megállapitásán: zakkant milliárdos bolsi...aki ugyan ezt a Paksot akarta felujjitaniés az OROSZOKKAL!!...AMIT MOST ORBÁN MEGVALÓSIT...ime egy komcsi szarházi mindenre képes...azt is képes letagadni,hogy ő áll a tükör elött. végre láthatta voltak a tüntetésen vagy 500-an...sok szerencsétlen . Szanyivezér persze azóta szépen köpönyeget fordított..és a köpeny alatt benyalt-majd leszopta ferenctestvért...ez aztán MEGUJJULÁS...
Dr. Felipe
Nem véletlenül nem akarnak népszavazást a rohadékok mert a társadalom többsége nem akarja hogy ekkora adósságot sózzanak a nyakába csak azért hogy a fideSS mutyizhasson. Már így is úszik az adósságban a zország.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.