Az atv.hu-nak szocialista frakcióvezető-helyettes szerint a paksi atomerőművel üzleti kapcsolatban állt egykori cégének 2001-ben, vagyis az első Orbán-kormány alatt ment a legjobban. Józsa hozzátette: az idevonatkozó bevételeit vagyonnyilatkozatában feltüntette.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Biztos en vagyok a hulye, de hogy is van ez? Egy baloldali kepviselonek a Fidesz 2001-es kormanyzasa alatt ment a legjobban (de a 42 %-os tulajdonosi jogrol mar csak mult idoben beszel), es milyen penzzel tartozik a Fidesz megis Jozsa urnak? Valakinek elgurult a gyogyszere, vagy eppen "nincsenek otthon ott fent?" Es most le-maffiazza a Fideszt? Amikor pont oalattuk ment neki (Jozsanak) jol? Egyebkent hogy jon ez most ide? Ki kerdezte ot es mirol, hogy ennyire vedekezo- magyarazkodo helyzetbol kopkod?
JAJMÁR
@karma1: 21:13 A Józsa tulajdonosa volt egy energetikai cégnek, és a vezetője. Elmondása szerint a versenyképes, jó szakemberekből álló cég tisztességes versenyben nyert el megbízásokat. 10 év alatt volt a kb. 6 milliárd nyeresége a cégnek. Lemondott amikor orsz.képviselő lett, de tartotta a kapcsolatot a céggel. -Elmondása szerint azért, hogy ne legyen kiszolgáltatva teljes egészében a politikának, mindig legyen visszaút a civil életbe.
Ezt a céget azonban tönkretették, -bizonyos érdekkörök- a szakemberek azóta már máshol dolgoznak.
Az atomerőművekhez viszont ért, és látja, hogy a "sarokszámok" mögött mennyi bizonytalanság és hibalehetőség van. Ami ellene folyik, az nem véletlen, és az sem, hogy előhoznak 10 évvel ezelőtti dolgokat.
A KO. Egyenes beszédben mondta ezeket.
karma1
Koszi a reszletes tajekoztatot, ebbol kimaradtam... Tehat a Kozgep betette a labat mar ide is... Hmmm Es valoban: egy summa cum laudeval nem lehet vitatkozni - (nem is szabadna!), dehat ezek szerint az ilyen kivalo szakembereket megint nem kerdeztek meg semmirol sem...
szablyafűrész
@karma1: Ismerned kellene a parlamenti csörtét erről ! A gengszter Fidesznek 2001-ben nem voltak olyan csókos vállalkozói, akik Józsa-színvonalon teljesíthették volna a műszaki elvárásokat, ráadásul a fidesznyik - naná, hogy hamisan - kommunikációja úgy tünteti fel Józsát, mint akinek tiszta 6 mrd-os nyeresége volt az üzlet, holott ez a bruttó összeg, melyből más vállalkozásokat is ki kellett fizetni !

Nem bonyolult ám ez, csak annak, aki ismerethiányos !
szaboria1
@karma1: Még egy kis adalék akkor még azért nem bántották az MSZP-hez közelállókat mert volt egy egyezség, hogy egyik ciklus a Fideszé a másik az MSZP-é. De valami máa történ 2006-ban mivel addigra már EU tagsággal rendelkeztünk és sok megfigyelő volt itt így nem tudtak csalni. 2010-ben meg már a mozgósítás éve volt amikor látták a részletes adatokból nem nagyon nyerhet így a Fidesz ezért bevetették az egyetemistákat akik még éjfélkor is szavaztak. Így nyertek.
Hellcat
@karma1: Tudom hogy már kaptál részletes választ is, de azért leírom egyszerűen. A fidesz már megint a mocskos szardobáló rágalmazó propagandát alkalmazza. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.