A magas színvonalú, kulturált, gyors ügyintézés növeli a versenyképességet – mondta a közigazgatási és igazságügyi miniszter kedden, a balatonfűzfői kormányablak átadásakor.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Meg szep! Most, amikor mar mindent tud rolunk a "mindenhato Nagy Testver", akkor mi is ez a marha nagy ondicseret? Amikor mar letezik internet banking, bugyit, fogpasztat, autot adok-veszek az interneten, akkor a kormany (milyen unnep alkalmabol is, amit a cikk emlit?) nagylelkuen bejelentik, hogy ezutan egyszerubb ugyintezes is szobajohet?

Egy csomo ember ugysem tud ezzel elni, mert nincs internetje, az itthoni internet pedig nem eppen a csucson dolgozik, sokszor lassu a letoltes, nincs lefedettseg, szoval, hogy is van ez? Dehat ok tudjak,...Megint lehet magukat onfenyezni...:-((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.