Az MSZP budapesti pártpénztárnoka volt 2007-től Józsa István, akiről a napokban derült ki, hogy a korábbi balliberális kormányok alatt milliárdokat nyert a cége a Paksi Atomerőműtől.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@Csizmás Kond: Már megint csak a a kötekedés meg a jobboldali agresszió árad belőled...köszi ebből nem kérek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Láttam Józsát az Egyenes beszédben. Elmondta, hogy a cége valóban dolgozott Pakson, és nyílt versenyben nyertek állami támogatásokat is,(a nyílt verseny bizonyítéka, hogy a legsikeresebb évük 2001-2 volt.) és az, hogy egy 60 fős, bizonyítottan kiváló szakemberekből állt ez a cég.
Amióta Ő orsz.képviselő, nem vett részt a cég munkájában, sőt, azóta már tönkre is tették bizonyos "érdekkörök", a szakembereket pedig "elkapkodták".
Azért jutott ez eszükbe, mert "kellemetlen" kérdéseket tett fel a Paks II. ügyében, mivel ő ért hozzá. Elmondta, hogy azzal indokolni a Paks II.-t, hogy van a Pakson Atomerőmű, ami jól működik, nem lehet.
Ettől még meg kell vizsgálni a Paks II.-t Nem mondták el a megállapodás részleteit, csak a sarokszámait, és abban ő nagyon sok hibát, gyenge pontot lát. Ezért szólt ellene, a válasz pedig, hogy ő kapott támogatást évekkel ezelőtt??? Mellébeszélnek!
F_Viktor
@JAJMÁR: Erről beszél mindenki. Senki nem akarja a paksi bővítést elmeszelni, csak konkrét számokat, szakértői véleményeket, hatástanulmányokat várunk, hogy eldönthető legyen, szükséges-e ez a bővítés, s az orosz a legjobb ajánlat-e?
A számok alatt értem a többi beruházni vágyó ajánlatait is!
JAJMÁR
@F_Viktor: 17:46 Józsa szerint ezt hiába kérték, hiába volt minden felháborodás, nem mondták el.
Igen, ezzel én is így vagyok, -nem mintha értenék hozzá, mert nem- de megnyugtató lenne azt látni, hogy mindkét oldal szakértői megvitatják, átgondolják és azután döntenek. Az nem elfogadható, hogy politikai ügy legyen egy ilyen horderejű beruházás. Főleg a választások előtt 2 hónappal.
szaboria1
Reggel csak a végét láttam az este ismétléséből. Amit Obersovszky kapott azt nem teszi egy hamar az ablakba. Obersovszkynak arca szabályosan lefagyott.
F_Viktor
@szaboria1: Kitől, mit kapott Obersovszky? 2010 óta csak sportot nézek közTV-n.
szaboria1
@F_Viktor: Horizont le írta a lényeget. Meg fogom nézni a m1 honlapján mert érdekel az egész vita..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.