Egy pohár vizet öntött a parlamentben a paksi bővítésről szóló szavazást szirénával megzavaró Szél Bernadett hangosbeszélőjébe az egyik fideszes képviselő.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Hát ez is egy igazi fideszes tahó lehet. Miért nem öntötte le a Katalint? Vagy miért nem pofozta ki, mint a vak komondoros bunkó a feleségét. És ők fognak erkölcstant tanítani a gyerekeknek. Röhej, de valahogy még mosolyogni sem tudok rajta...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Dr. Felipe: Megkapja a "Nagy v...rend Kitüntetést" a Halszem felterjesztése alapján a vezénylő tábornoktól!!!
Pálinkafőző Rézüst
aa seggére lecsúszott farmerban...galléros pólóban...Az Ország Házában! ki ez a tapló álmagyar barom?? A nagyon Kövér elvtárs hadserege miért nem vezette ki?? Ugyanis ez konkrétan életveszélyt okozó tett volt...No meg erkölcsileg is fidesz hulladék, tehát kint a helye,,...
bencemacska
@Pálinkafőző Rézüst: Szakács Imre Győr-Moson-Sopron megyei képviselő
Pálinkafőző Rézüst
@bencemacska: köszi! No eftássak lehet rá szavazni...:(((
Nakimaga
Egyedül a fideszes nem tiszteli annyira sem a T.Házat,hogy öltönyt vegyen fel és nem a trágyahordó ruhájában jelenjen meg ?
lópicigáspár
Igen rossz irányból közelítetek meg a dolgot! Jót akart ő, hisz megváltónak képzeli magát (a többivel együtt), vízből akart bort fakasztani, mindezt elektromos rásegítéssel, hátha egyből aszú lesz belőle! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.