Jól halad a MÁV Zrt. átalakítása - jelentette ki a vasúttársaság elnök-vezérigazgatója. Dávid Ilona, aki a társaság igazgatóságának elnöke is, az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta: a MÁV mostani...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Lesz kici vasút oco nem drága, ezeötcáz occo nam drága! "Dávid Ilona azt is elárulta, hogy több alkalommal egyeztettek a szerb vasút képviselőivel arról, hogy összekössék a két ország fővárosát, és a jelenlegi csaknem nyolc órás menetidő helyett, akár három és fél, négy óra alatt el lehessen jutni Budapestről Belgrádba". Te jó asszony én a lakóhelyemről Székesfehérvárra kb 200 kilométer egy átszállás, ja és nemzetközi gyorsvonat 6 óra alatt értem el! A lakóhelyemről Kaposvárra 60 kilométer átszállás nélkül 1óra 25 perc! A vasúti pálya ezen a szakaszon siralmas állapotban van a vonat dülöngél és csattog, egy vasúton dolgozó haver mondta egy részen már40/óra a sebesség határ! És ezek Belgrádba akarnak 8 óra alatt elérni, meg nem kell vasúti szárnyakat bezárni mikor még ezeket se tudják rendbe rakni! Csak akkor döbbenek rá az emberek hogy milyen siralmas állapotban vannak a vasúti pályák amikor valami nagy katasztrófa történik majd!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Nem lehet igazán hinni itt kínai vasútépítésben, mert a komolyabb vasutat náluk is németek építették! (Sanghaj)
A másik kérdéses dolog, akarnak-e a kínaiak nekünk jelentősebb pénzt kölcsönözni infrastruktúra építéssel? Mert eddig sem akartak, pedig itt vannak lassan negyedszázada és a világon máshol sem jellemző ez rájuk!
Csak a szolgáltatásokon, kereskedelmen keresztüli kiszipolyozás - a gyors pénzek!
Szvetlana
@verőce21: 21.51 Csak most, csak itt, csak ebben kivételesen nagyon egyetértek veled.

A kínainak még akkor sem hiszek, ha térden állva sírva könyörögne, hogy megmenti az anyámat.((
Szvetlana
@verőce21: Bemegy egy ember a kínai étterembe és megkérdezi:
---Az ott milyen hús,?
---Csíííke, hangzott a válasz
----És az ott?
------Az? az maha!
-----No és az ott?
__-Az? Az pedig kuta!
----Micsoda? Kutya? Hiszen az tiltott, tilos megfőzni!!!
-----Akkor csíííke!
verőce21
@Szvetlana: (09:43) Remélem Orbán előnyös szerződést köt majd nekünk! De az is jó megállapodás, ha semmilyent sem köt! Legalább lesz hivatkozási alapunk, hogy kirúgjuk végre az országból a vészszívó kínaiakat. Azt hiszem, Orbán megszorongatja a t@küket. :)

A kínaiak sehol a világon nem építettek maradandót az őket befogadó országban, csak kiszipolyoztak, tönkretettek! Gondoljon csak valaki a műanyag, lábgombát okozó cipőkre! Olyanok mint a maffia, csak a gyors, könnyű pénzek! (Kész csoda, hogy nálunk felépítettek egy-két "Kínai Centert", azt is saját hasznukra.) Tudja ezt jól Orbán is!
Ha így ki tudjuk rúgni őket innen, megcsináljuk mi a sportcipőket, atlétatrikókat, számítástechnikai kütyüket, stb., csak munkahelyek teremtődnek. Semmit sem veszíthetünk kínaiak nélkül, de mindent nyerhetünk!
Szvetlana
@verőce21: Jó lenne, ha ezt a vezéred is tudná és ha tudná, akkor már cselekedett volna.
Egyenlőre csak hamis ígérgetés a munkahely teremtés, látni nem látok belőle mást csak az autógyárakat.
Neked nem tünt fel, hogy Németországban nincsenek kínai boltok???
verőce21
@Szvetlana: (19:16) Dehogynem tűnt fel, hogy ott nincsenek kínai boltok(olyan mennyiségben), de ahhoz előbb erősödni kellett a gazdaságunknak, a kormánynak, hogy az erő helyzetéből tudjon tárgyalni a kínaiakkal. - nekünk munkahelyek kellenek, nem kínai szemét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.