Bajnai Gordon hétfői blogbejegyzésében Bencsik András, a Demokrata főszerkesztőjének szavaira reagálva azt írta: nincs kétsége afelől, hogy "a kormányváltást akaró polgárokat zaklató hatvani bohóc" a Fidesz/CÖF tudtával, engedélyével, megrendelésére tette azt, amit tett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
A felvétel alapján jól látszik, hogy pont az az egyedül maradt, háziasszony típusú nyugdíjasok tartják a Bajnait ócsárló táblákat és libákat, akiket ez a rezsim fosztott ki annyira, hogy egyetlen bevételi forrásuk a libatartás meg a békamenetelés. Na meg az egyetlen programjuk is ez, a köztévé színvonalas műsorai mellett.
(A közmunkások azért nincsenek itt mert továbbképzésen vannak, gyakorolják a libarajzolást)
A Tündik bündije
@coni: Egy másik blogon most csesztek le, hogy micsoda hülyeségeket kommentelek én, ha a realitást akarom látni, akkor nézzem az M1 híradót.

Alig bírtam a padlóról visszakapaszkodni a székbe...
hetöndöe
Kedves Szabaságharcos bohócok,ha olyan jól mennének a dolgok,mint ahogy a pofánkba vágják naponta minden médiából,utcán plakátokon,az önök ténykedésére nem is lenne szükség de úgy látom tele a gatya és még szorít is egy kicsit.:-))
coni
@A Tündik bündije: Eljutott az ország odáig, hogy lassan csak a külföldi hírekből tuhatod meg mi történik itthon valójában. pl. Pakssal kapcsolatban rengeteg orosz portál híre jelenik meg a demokratikus országokban, és az nagyon nem hasonlít az itthoni, eddig kiszivárgott hírekre.
Bajnai nagy veszélyt jelent a hatalomra még mindig, mert nem zsarolható.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.