Felfüggesztette a Magyar Akkreditációs Bizottság teljes jogú tagsági viszonyát az európai egyetemi felsőoktatás legtekintélyesebb nemzetközi minőségbiztosítási szervezete, az ENQA (European Association for Quality Assurance in Higher Education) - közölte hétfőn az Átlátszó Oktatás blog. A helyzet nem túl rózsás, mert kialakulása egyenes következménye az Orbán-féle jogszabály-változásoknak.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Persze, hogy eltitkolták, nekik most a rezsicsökkentés meg a Gyurcsány
a legfőbb gondjuk, miközben az országot minden tekintetben le- és szétrombolják !

Vaclav Havel Orbán Viktorról 2002-ben: "Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is."

Nagyon igaza volt !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Hát ha a magyar egyetemek is átveszik a jobban teljesít szlogent, akkor képesek lesznek OV-nál nagyobb szellemet létrehozni! Akkor mi lesz OV-val? Esetleg ki kell állni egy vitára? Ilyen szégyen nem eshet meg!-:)
F_Viktor
@Pisti271: írja helyesen, egyenlőre pánikra még nincs ok, de a figyelmeztetés már megtörtént.
kiskutyauto
Sebaj az agyhalott muja birkamagyar ezt is benyeli, mint a többi szart, ami cunamiként zubog orsósviktátor és maffiája négy éves fosztogató hazaáruló ámokfutása alatt.. gyáva népnek nincs hazája és ostoba népnek sincs... ha meg gyáva is és ostoba is a nép: az orbanisztán... hajrá abszurdisztán hajrá orbanisztán
szablyafűrész
Azannyát ! Mandinerből érkeznek a sallerek meg a kokik vissza a fafejűekre...
Tekla
Nézzük a jó oldalát , nagyszerűen képzet emberek itthon fognak dolgozni. Nem kell legalább a politikusainknak 20-30 állást együl betölteniük. Azért szörnyű volt ,hogy ebben az országban minden munkát nekik kellet elvégezni.
kukac50
Orbán saját magára szabott törvényei,nem megfelelő az uniós országokkal való együttműködéshez. Ezt még a hülye is tudja de a Fidesz nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.