A pontatlanul kitöltött regisztrációs kérelmeket is elfogadja a Nemzeti Választási Iroda a magyarországi lakcímmel nem rendelkező magyar állampolgároktól.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

öcsi55
"azok az állampolgárok akik soha sem éltek Magyarországon,nehezen vagy egyáltalán nem beszélik a magyar nyelvet " azok otthon szavazzanak ne itt ! Ne avatkozzanak bele az itt élők sorsába. Arról még egyetlen szót sem hallottam ,hogy bármelyik nemzetiséghez tartozó ,de Magyarországon élő polgár a nemzetiségéhez tartozó országban szavazhatna. Kinyalják a seggüket nem számít ha a nevüket nem tudják leírni magyarul ,szavazhatnak,a külföldön dolgozó,tanuló szavazni kívánó magyart meg mindenféle trükkökkel meg akarják akadályozni a szavazásba. Gratulálok !! undorító szemét banda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.