Egy hatalmas piacot rendez át a kormány a felszámolói pályázattal, amelynek egyelőre nem nyilvános nyerteslistája az Origo birtokába került.

A bírósági felszámolói pályázatra 344 cég jelentkezett, közülük 130 nyert. Az Origo összesítése szerint a győztes cégek több mint fele, 68 cég nem volt rajta a korábbi névjegyzéken, tehát új szereplőkről van szó. Az eddigi legnagyobb felszámolók többsége azonban felkerült az új névjegyzékbe is. A tíz legnagyobb árbevételű felszámoló közül rajta maradt a listán például a Vectigalis, a Felszámoló-Reorg Zrt., a Kerszi, a TM-Line, a Kvantál, a PK-Econo, a Cash and Limes.
A lap szerint a pályázaton nyertes cégek között van a Miteusz Tanácsadó Kft. is, amelynek a cégnyilvántartási adatok szerint egyik korábbi tulajdonosa Berencsi Tamás, az állami tulajdonú Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. megbízott jogi igazgatója.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Nem keresnek eleget , mert nem folyik be a beígért pénz ami egyenesen arányos azzal ... ők kevesebbet kapnak vissza ! Valakik nagyra törő terveihez , még, még ,még és még több pénz kell !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Amit még lehet a haveroknak ki kell talicskázni...
taglo
Hát ide jutottunk ,már a Trafikosok is nyernek Trafikot !??Miért nem adták ezeket is ,a műkörmösnek ,az énekesnek,vagy a fogorvos ,havernak ? (skandallum )
Desischado
Folytatódik a Cselez-lopez! Ami nincs leszögezve, azt viszik! De meddig még?! Menni kell szavazni emberek, vagy folytatódik a Nemzethy Rablás!
kkalman
Miért kellett bővíteni a felszámolással foglalkozó cégek létszámát akkor, amikor Magyarország jobban teljesít? Lehet, hogy a nem Fidesz közeli cégek felszámolásában is jobban (fog) teljesíteni, mert megvédik a munkahelyeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.