Az izraeli külügy behívatta a magyar nagykövetet, hogy kifejezzék a magyarországi antiszemita megnyilvánulások miatti aggodalmukat - írja több izraeli híroldal.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
A zsidók már megint keltik a feszültséget...
tavaszi
Angelika Shosdorrff: Ház Jeruzsálemben c Könyvben ez olvasható a zsidó irónő tollából: "Egyedül mi tehetünk zsidók arról,hogy a világ ugy tekint ránk ahogy..és az emberek ugy gondolkoznak rólunk ahogy"

...Békéttlen...provokáló...rettentő beképzelt...és mégis egy szinte sehol nem egy szeretett..és elfogadott népcsoport...ez a töténelmük...ez a sorsuk...ezt fejlesztette ki bennük a több mint 4000 év. ...engen speciel nem érdekelnek...durvábban nem akarok irni...nem ér annyit az egész...hogy ...sehogy...
tavaszi
...az antiszemitizmust ők gerjesztik maguk ellen...megnyilatkozásaikkal...hogy utána rád tujanak mutatni: kirekesztő..és fajgyűlölő vagy...ezt teszik most is ...és amig egy is él a földön mindég ezt fogják tenni...ez a gének produktuma ...ök nem tudnak mások lenni...ők mindég üldözési mániában szenvednek...és mindég vándorolnak...anno még a szovjetunióból is...ide-oda ...körben a földgolyón...szánalmas...de a legjobb távoltartani magát az embernek ..az egész lényüktől...
Nakimaga
A csapból is ez folyik,emiatt nem kell senkit raportra hívni !
Tekla
@Darthon1: Szó szerint ezt akartam írni , már tudják ,hogy kell leszállni Ferihegyen , aztán pakoljanak, loptak maguknak országot is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.