Gazdasági együttműködési megállapodást kötött Magyarország Türkmenisztánnal, a szerződést Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára, valamint Berdi Matiyev türkmén külügyminiszter-helyettes látta el pénteken kézjegyével.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
Azt hittem már felporszívózott otthon! Ezek a címek olyan megtévesztők.
songoku
Szerintem is csinált valamit. Két milliméterrel magasabb lett a homloka (vagy nem).
Tök mindegy, csak húzzon már el rákba ez a senkiházi, hogy ne is lássuk!
Régen ha nem tudtam hányni ledugtam az ujjam a torkomon. Most elég - nem ránézni - csak szíjrágóra gondolni és mintha dézsából öntenék...
Mobil123
@gomez: Az egy picit odébb van (Azerbajdzsán). Most ezeket hozza a nyakunkra .
szaboria1
A lényeg a kettős adózás elkerülése lenne a cél csak nem oda akarják a pénzüket befektetni. Mert Petike a befektetéseiről híres.
gomez
@Mobil123: Tényleg! Türkmenisztán, Azerbajdzsán, Köszi de el vagyok varázsolódva már ettől a kelet-európai nyitástól !Mi a frászt akarunk mi ezektől a kecskepásztoroktól? A mikor beléptünk az UNIÓBA abban reménykedett mindenki hogy megszabadulunk ezektől!@szaboria1: neked van igazad! Valaminek lennie kell hogy ez a Viktorunk árnyéka ennyire tolja a szekeret! Az még nem jutott el a birka agyunkig hogy idáig is le lehet aljasulni!!
Mobil123
@gomez: Nem baj ha el vagy varázsolódva :-)) (segítek én vagy más ) Lehet hogy jobban szárnyalnak mint mi de teljesen igazad van. Nem szabadulunk meg ezektől soha már tett róla a ez az arogánsagyamenttársaság! Sőt most már Kína is a nyakunkon ül és még csak ezután jön a java.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.