A Simon-ügyről való figyelemelterelés "olcsó, vacak és szánalmas" kísérletének tartja a Fidesz szóvivője, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Orbán Viktor miniszterelnökkel szemben. Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke pénteken közölte: azzal vádolja a kormányfőt, hogy politikai pályafutásának jelentős részében olyan jövedelmekhez jutott hozzá, amelyek túlmutatnak a vagyonnyilatkozatában megjelenő hivatalos jövedelmeken, és amelyek nélkül nem igazolható vagyongyarapodása.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Oxi !Akkor nincs más hátra,mint előre ! Lássuk azokat az orbáni magyarázatokat a vagyongyarapodásról !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
Magyarul ezek a szarháziak mindenről hadoválnak,csak arról nem,hogy Viktor mikor teregeti ki a lapokat.
kkalman
már-már az a gyanúm, hogy a Simon ügyet a fitymaresz robbantotta ki, hogy a saját, kisded játékaikról eltereljék az emberek figyelmét.
szablyafűrész
@szablyafűrész: Persze, hogy nem lesz, a birkák alól kilopják a pázsitot, ezek a gyapjasok meg tapsolnak hozzá, mert a vezérkos szaga azért a vezérkos szaga...
szablyafűrész
Itt is van némi adalék a "panelproli" Orbán és - né gyarapodásáról:

"Orbán Viktor ügyvéd foglalkozású felesége, Lévai Anikó is kivette a részét a páratlan vagyongyarapodásból. A gyermekei születése előtt a Nógrád Megyei Földhivatalnál dolgozott. Azt beszélik arra felé, hogy a megye területén lévő ércbányákat az Orbán család, valamint a FIDESZ- holdudvarába tartozó vállalkozók részére juttatta. Orbán Viktor édesapja nem véletlenül lett dúsgazdag bányatulajdonos.
Már több szerző is leírta, hogy a FIDESZ a 90'-es években eladta a székházát. A FIDESZ-hez közeli cégek, a székházból befolyt pénzekből, megvásárolták az addig állami tulajdonban volt bányákat, amelyeket aztán jelképes összegért eladták Orbán Viktor édesapjának. A bányák jövedelmezőségének biztosításához, a meglévő politikai kapcsolatok révén, zsíros megrendeléseket szereztek a Dunai Vasműtől, valamint az autópálya építkezésekhez. Az Orbán-család vagyonát egyes közírók 500 milliárd forint körülire teszik, amihez hozzátartozik egy Pintér Sándor belügyminiszterrel közösen vásárolt és fenntartott horvátországi sziget az Adrián, valamint egy kb. 600 millió Ft. értékű jacht, ami francia lobogó alatt került nyilvántartásra..."
Van az alábbi linkben egyéb érdekesség is.

www.fusz.hu/fuszdrupal/?q=content/olaj-%C3%BCgyek-orb%C3%A1n-500-milli%C3%A1rdos-vagyona

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.