A DK négy politikusa kezdeményezi, hogy az Országgyűlés mentelmi, összeférhetetlenségi, fegyelmi és mandátumvizsgáló bizottsága indítson vagyonnyilatkozati eljárást Orbán Viktor miniszterelnökkel szemben – mondta Gyurcsány Ferenc.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
hajrá...nem azért mert a gyuresznak drukkolok...csak szeretném ha kiderülne az igazság. minél több senkiháziról.
mariaberta
Helyes, itt az ideje, hogy elszámoljon, miből tellett ennyire, annak, akinek az induláskor kilógott a s- bocsánat a feneke a farmergatyából.
songoku
OV = ótvar, egy napot nem dolgozott. Régen még annyira sem, de mostanában sem jár be a munkahelyére (próbáld csak te ezt megtenni!), és nem ma, hanem tegnapelőtt óta milliárdos!!!
Úgyhogy épp ideje lenne!
orbánnak mindig lesz egy plusz hely a világ bármelyik börtönében! (azt nem mondtam, hogy el is fér, de ezt csak azért nem mondtam, mert nem érdekel! egy nagy büdös hónalj alatt, vagy egy nagy büdös seggben mindig fognak egy helyet találni neki).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.