Ketten meghaltak a 47-es számú főúton, amikor két román kamion és egy magyar rendszámú személyautó összeütközött Berettyóújfalu és Tépe között szombat délelőtt. A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi egy kamion előzése közben frontálisan összeütközött egy teherautóval. A személyautó két utasa, egy 30 éves férfi és egy 40 éves nő a helyszínen meghalt.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
A romanokat nem szabadna TIR kamionokat vezetni, mert mèg 3-4 èvvel ezelott szamarakat vezettek az orszàgukba, de miòta megnyitottàk a hatàrokat nekik elleptèk az egèsz vilàgot, vezetni meg nuku! Làtom kulfoldon is hogy hogy vezetnek, mint az àllatok ès fakèpnèl hagyjàk àldozatukat.
yazo64
@pacsni: Itt nem a román kamionosok miatt történt a halálos kimenetelű baleset...
pacsni
akkor kinek a hibàjàbòl tortènt, a kamionosok romanok voltak, legalàbb is èn ugy èrtettem.
yazo64
@pacsni: A cikk címe sokszor félrevezető... a személyautó előzésbe kezdett a rossz látási viszony ellenére, frontálisan ütközött a szembejövővel, a kamionok ezután csattantak össze... a híradóban legalábbis így mutatták...
Egyébként egyetértek veled, a románok közlekedési kultúrája csapnivaló... tisztelet a kivételnek...
pacsni
@yazo64: soknak nincs jogositvànyuk, vagy megvettèk, nem is beszèlve amit kulfoldon csinàlnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.