Nem volt véletlen a Klubrádió Szabad sáv című műsora alatt az adáshiba. Miután Gyurcsány Ferenc elkezdett nyilatkozni, elment az adás, a vétel csak a műsor végeztével állt helyre. Lapunk megtalálta a Miniszterelnökségen a Klubrádió-kapcsolót. Szépen vagyunk!

Forrás: nol.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Gyurcsány Ferenc vonzza az adáshibát – adtuk hírül az után, hogy a Demokratikus Koalíció elnöke két nappal a furcsa és rejtélyes klubrádiós eset előtt hasonlóképp járt az ATV-vel is. A szombati évértékelőjét közvetítő élő adás technikai hiba miatt szintén megszakadt. A volt miniszterelnök Facebook-oldalán a kommentelők közül többen gyanúsnak tartották az adáshibákat.
Itt egy másik forrásunk név nélkül elmondta, hogy az átalakítás során olyan jelzőrendszert is beszereltek, melynek alapja a régi úttörő riadólánc, csak persze a megfelelő technikai újításokkal kiegészítve. Informátorunk szerint a jelzőrendszert Szijjártó Péter hozta Azerbajdzsánból, a Chip Chiry fantázianevű rendszert több ázsiai országban sikeresen használják. Működése viszonylag egyszerű. A hálózati személyek a Fideszben és a minisztériumokban villámgyorsan tudnak jelezni, ha ellenzéki személyiség készül megszólalni a nyilvános térben, a Miniszterelnökség operatív csapata ilyenkor igen gyorsan meghozza a döntést, és megnyomják a gombot. Így történt ez Gyurcsány klubrádiós nyilatkozata elején is. Az interjú kezdőmondatai még hallhatók voltak, ám akkor jött az elnémítás.
Tipikus ÁVÓ-s módszer +!

Nekik volt igazuk. Lapunk megtalálta a Miniszterelnökségen azt a kapcsolót, amellyel Lázár János, Habony Árpád vagy Kubatov Gábor bármikor megszakíthatja a neki nem tetsző adásokat. Egy forrásunk szerint nemrég jelentős átalakítások voltak a Miniszterelnökségen, új villanyhálózatot építettek ki, s ennek keretében Lázár irodája mellett egy elkülönített kis zugban kapcsolószekrények sokaságát állították be. Nemrég tanulmányoztuk az Index Simon Gábor-követő akcióját, s a villanyszekrényeket felszerelő vállalat szervizautóját követve jutottunk el végül a Miniszterelnökségre.
bencemacska
Én is erre gondoltam, de elhessegettem azzal, hogy ez csak a fantáziában létezik!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Népszabadság is lesüllyed a Blikk szintjére,ha ilyen kamukat ír,vagy humor rovatba tegye.
adrenalink
@adrenalink: biztosítetkot=biztosítékot
dr. prédikátor
Ezekről a mocskos brigantikról még az elképzelhetetlent is el tudom képzelni!!!
Dr. Felipe
Egyszer még lehet véletlen na de kétszer? Gyurcsány Ferenc esetében már kétszer szakadt meg az adás két napon belül, míg bolseviktor elvtárs esetében mindig minden klappol.

Hát nem tudom de valami van. Ha ez igaz akkor a fideSS megint süllyedt egyet a bűzös mocsarába.
Dr. Felipe
Ha az ázsiai diktátorok is ezt a rendszert használják akkor el tudom képzelni hogy peti bohóc is hozott egyet Ázsiából.
nehogymá
remélem ez csak egy rossz vicc. libabörös lettem.
nehogymá
@nyanya001: azt tudom,de nagyon nem szeretném ha igaz lenne, nem a fidesz miatt. magunkért aggódom.mert ha mégis igaz akkor mi lehet még?
nyanya001
@nehogymá: Én sem szeretném, de a Fidesz mindent megtett azért, hogy
az esetleges hírlapi kacsát is komolyan vegye az ember !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.