A volt miniszterelnök nem amolyan egyfilmes színész. Megint forgatott Orbán Viktorról és a négy évéről. Felcsút után most Esztergomba ment.

A videó központi figurája Meggyes Tamás, a korábbi polgármester, akinek azóta már a mentelmi jogát is felfüggesztették. Furcsa idegenvezetőnek áll tehát Gyurcsány, megállunk félbehagyott építkezésnél, el nem készült parkolóháznál, a pártelnök meg csak mesél, mint a nagymamák szoktak az unokáknak.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Lehet szeretni Gyurcsányt meg nem, de így kell csinálni! Nem lehet lagymatag kampánnyal nyerni a fidess maffia ellen, mióta megnyerték a választást azóta emutnyocéveznek és Gyurcsány Bajnaiznak! Keményebben kell kampányolni, tanulhatnának a fidess maffiától!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1951
@joopapa: Azért még nem árt, ha egy kis intelligenciával is rendelkezik a miniszterelnökségre vadászó volt túlmozgásos "emberünk", aki azért gondoskodott arról, hogy pénzügyileg, politikailag a padlóra tegye az országot! A közönségessége pedig azoknak tetszik, akik kb. azonos intelligencia szinten vannak Vele! Fejlett országokban elképzelhetetlen egy ilyen mentalitással választási menetben részt venni, de vannak akiknek ez tetszik! Lelkük rajta, de most már inkább Őt kellene, hogy üldözze az igazság,-és jogszolgáltatás "hazaárulás" okán!Mert amit tett 2004-2009 között miniszterelnökként, az azzal egyenértékű!!
joopapa
@1951: Erre most mit írjak!!! Csak ennyi! HÜLYESÉG!!!
Cicamama55
Azért az nagyon szembetűnő, hogy a kormánytagoknak, a kormánypártiaknak szelektív a hallásuk. Soha nincs válasz, pl.a magánnyugdíj pénztárak konzultáció nélküli lenyúlására.
Azt a kérdést, hogy ki akar rezsicsökkentést, úton-út félen felteszik, sőt az egész politikai jövőjüket erre építették. Ez a kampány szövegük!Ki az a HÜLYE aki többet kívánna fizetni?! Ehhez miért nem folytatták tovább a kampányukat, azt, hogy miért nem tették fel, ki akar magasabb fizetést? Ki akar demokráciát? Ki akar jogállamban élni?! Ezekről nem merték megkérdezni a tömegeket! Azt, hogy jobban élünk... ők elmondhatják magukról, de azt kikérem magamnak, hogy az én nevemben ezzel kampányoljanak! Tőlem senki nem kérdezte meg, hogy jobban élek-e?! Azért válaszolok, NEM!!!
itzak
Latom egyik bejegyzesemet toroltek, legalabb tudnam miert. Talan fejen talaltam szoget ? Erkolcsi meggyozodesem, hogy mindig, minden korulmenyek kozt az igazsagot es csakis az igazsagot irom.
itzak
nyanya - ugy latom te nem vagy tisztaban a szavak jelentesevel,mert te is szelsoseges vagy, mint kenyerado gazdid.
nezelodo
"nahát
Ez a bukott balfa. vezér még mindig azzal akar választást nyerni, hogy Orbánt mocskolja? Ez még a parlamentbe kerüléshez is kevés lesz fütyike!"

Miért gondolod, hogy nem jön be, Orbánnak kétharmadot hozott ugyanez, pedig a gazdasági programjukat csak egy szóban fogalmazták meg, "Csak a FIDESZ". Ez meg ugye mára kiderült, a tolvajlás leánykori neve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.