Hogyan lehet tömegével, az érintettek sikeres együttműködésével elavult, rossz állapotú társasházakat felújítani úgy, hogy abba nem rokkan bele se az állam, se a tulajdonos, se a bérlő? Hogyan érhető el, hogy a végén ténylegesen energiahatékony épületeket kapjunk, egy sor munkahelyet teremtsünk, és még a klímacélokat is felülteljesítsük? Várossorozatunkban a szociális bérlakások energiahatékony felújításáról ír szociálpolitikus hallgató szerzőnk, aki ezt a témát kutatja itthon és Franciaországban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Meggyőződésem, hogy a legolcsóbb , legelérhetőbb és pont emiatt jelenleg a leghatékonyabb "rezsicsökkentés" a házak szigetelése. A hugomék háza a labancoknál 10 cm vastag hungarocell szigetelést kapott. A kivitelező azt mondta "itt ez a szabvány"... Ha nem a saját tapasztalatom, talán el sem hiszem. A szárítógép keletkezett hőjével "fűt" a hugom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.