Szerda délutánig nem tudni, válaszol-e Orbán Viktor a Mazsihisz levelére és mit, ha igen. Heisler András Mazsihisz-elnök szerint „ha záros határidőn belül nem érkezik válasz, akkor a közösségünk önállóan lépni fog”.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tavaszi
-----akár a sirató falig-----lehet lépkedni . kedves mazsihisz ...nem elegáns egy miniszterelnököt nógatni...türelem---türelem-----szépen sorba oldjuk meg a problémátokat .

a nyúl tegye le szépen a puskát ...rosszul áll a kezében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Ezért nem szeretem a befolyásos zsidókat...fenyegetőznek a holokauszttal...kihasználják. Aztán csodálkoznak hogy utálják őket...nem hiába van a zsidógyűlöletre külön szó...minden mást letakar a rasszizmus.
JAJMÁR
Mit kellene tenniük? FEjüket lehajtva elfogadni a szobrot, meg mindent? Hiszen igazuk van, és ők ezért ki is állnak.
karma1
@JAJMÁR: Egy megalazott, megalazkodo orszagban piszok furcsan hat, hogy valaki ki meri mondani, hogy mit gondol, mit akar, es ehhez kovetkezetesen is tartja magat.

A kormany meg rohog a markaba, es siman csak atnevezi a szobrot, mert ugy gondoljak, hogy ez majd elfeledteti a zsidosaggal , hogy mi tortent a II. VV- alatt... Iszonyu cinizmus ez a vezetes reszerol, de miert kene ezt a MAZSIHISZ-nek lenyelnie?
JAJMÁR
@karma1: Hát, igen! Kreatív a magyar, a szobor pedig találó. Sajnos a "rántott hús"... most is jó csali :(
bárzongora
@JAJMÁR: 09:52
A szájukat kéne befogniuk, mert nincs igazuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.