Magyarország a közbiztonság terén is jobban teljesít, a kormányzati intézkedések nyomán ma jóval nagyobb a rend, mint 2010-ben – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.

Kocsis Máté hozzátette: vagyis jó az irány, amelynek a folytatásához kéri a Fidesz az emberek támogatását az április 6-án tartandó országgyűlési választásokra.

Közölte, hogy miközben ma a közbiztonság megerősítéséért dolgozik a kormány, 2010 előtt, a Gyurcsány-korszakban joggal érezhették úgy az emberek, hogy az állam a bűnözők pártján áll.

A kommunikációs igazgató emlékeztetett arra, hogy újabb 1400 rendőr és tűzoltó tiszthelyettes tette le az esküt. Ez is azt jelzi, hogy egyre több fiatal választja a rendvédelmi pályát. Erre annak ellenére szükség van, hogy a 2010-es 428 ezerrel szemben 2013-ban 358 ezerre csökkent a bűncselekmények száma, ugyanis folytatni kívánják a közbiztonság további javítását – mondta.

Az elmúlt évek intézkedései között említette, hogy 3572 fővel nőtt a rendőrség létszáma, 2400 új rendőrautót állítottak forgalomba, életbe léptették Európa egyik legszigorúbb büntető törvénykönyvét és a bíróságok reformja nyomán felgyorsult az ítélkezés, hatékonyabbá vált az igazságszolgáltatás.

A Fidesznek az a véleménye, hogy a bűnözőknek a börtönben a helyük, a rendőröknek pedig a rend pártján. Vagyis erkölcsileg megtisztult maga a rendőrség is, annak köszönhetően, hogy a korrupt rendőrök csuklóján csattant a bilincs – mondta Kocsis Máté.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Jezusom Mátéka mikor jártál pl. a Mátyás téren vagy a Lujza utca, Dobozi utca, Dugonics u. környékén pedig az a te kerületed.
szaboria1
Jezusom Mátéka mikor jártál pl. a Mátyás téren vagy a Lujza utca, Dobozi utca, Dugonics u. környékén pedig az a te kerületed.
kamazuka
Gyerekek közbiztonság super!
A létbiztonság terén volna még mit tenni!
Pálinkafőző Rézüst
Tinók! Mert ahhoz még tanulniuk kellene, hogy ökrök legyenek...:(
libelle
Teljesen be volt rugva amikor ilyet modtott
ferii
@Pálinkafőző Rézüst: agy nélkül tanulni,reménytelen eset :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.