Orbán Viktor szerint ez a nap, amikor megkezdődött Európa megújítása.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Orbánnak, aki ki sem lát a fasiszta/náci szemüvege mögül, kevesli az unió demokráciáját, pontosabban, egyenesen antidemokratikusnak tartja. Én meg nézek, mint Rozi a moziban, hogy akkor most ki , milyen filmet néz, melyik korban, még a földön, vagy már azon túl, az elpusztult bolygóra emlékezve.
Az az Orbán hepciáskodik, szervezkedik, aki nem kell az EP egyetlen frakciójának sem, aki kulturális értelemben nem tud késsel-villával enni, viselkedni, nem képes az értelmes beszédre, gondolkodásra, akinek az értelmi szintje a hello, röfi, és , ha a számok úgy alakulnak.
És ő akarja megújítani Európát. Magyarországot a magyarok szíves közreműködésével már amortizálta, körbe is nézett a nagyvilágban a következő zsákmány után, és úgy döntött, az öreg kontinens rá vár, csakis rá, hogy kilehelje a lelkét.
No de, hiába is tervez Orbán, ha végül isten végez.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szegény Dzsoni és Árnika
... folyton-folyvást! - na most van befejezve a mondat :)
Eladott Ország
Kár, hogy Kim, Lukasenko és az ajatollahok nincsenek az EU-ban... “Az európai politika új korszakába lépünk be ma” – közölte Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke Bécsben, Andrej Babis volt cseh miniszterelnökkel, az ANO párt elnökével és Orbán Viktor Fidesz-elnökkel. Az új frakció neve: Patrióták Európáért.
x.com/ivkmoskva/status/1807329299705315345/photo/1
Eladott Ország
Brüsszel elfoglalása. - Minden a terv szerint halad Petikém. Csak ezek nem a mi terveink...
x.com/Skorpiooh/status/1806958097140773176/photo/1
Eladott Ország
Megvéd minket Orbán Viktorunk…és a zombiapokalipszis is kitört ...
x.com/i/status/1807067379886698641
Eladott Ország
Ma megtudtuk, hogy Orbán, Babiš és Hickl új frakciót alkot az Európai Parlamentben. A tényleges parlamenti frakcióhoz további négy tagországi pártra lenne szükség, mivel legalább hét pártnak kell lennie ahhoz, hogy frakciót alakíthasson (amelynek legalább az EU-tagállamok egynegyedéből kell származnia) .
x.com/splendid_pete/status/1807411046795108390/photo/1

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.