P. Csány Péter plébános egy feltételezésre hivatkozva arra kérte Horváth Bencét, hogy maradjon távol egy gyerekrendezvényükről. Horváth Bence bűne az volt, hogy úgy hitték, ő árulta el azt a fiút, aki a Fidesz bohócaként lett ismert.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Az egyházaknak, a papoknak nem lenne szabad politizálni! Nekik a híveik lelkét kellene "ápolniuk", a felebaráti szeretetet, egymás elfogadását, az elesettek,gyengék támogatását-felemelését, az erkölcsös-igaz életet, az emberek belső békéjét, családok összetartó erejét, népek közti békét kellene hirdetniük! Sok-sok lelkipásztor a szívét teszi ki azért, hogy papi hívatását hívei lelki üdvéért áldozza, s függetlenül attól, hogy milyen pártszín az uralkodó, teszi a dolgát Isten házában...Ott nincs helye megkülönböztetésnek, megosztásnak, szabadságharcnak. A templomok, az egyházi rendezvények a béke szigetei...Politizáló papokat eltiltanám hívatásuk gyakorlásától, hisz az szembe megy azzal, amit hirdetnek. Ezekre szokták mondani:"bort iszik és vizet prédikál". Nincs igazi hite! Ezeket a KDNP tagjaira is értem, akik számomra az elmúlt 4 év legnagyobb csalódását okozták! Szociális érzék nélkül, anyagi javaikban dúskáló sz.nt fazekak...
Yoda69
Ezek a megelhetesi papok. Csungenek a fidesz csocsen nehany garasert.
Az ilyeneket valoban el kelleni tiltani hivatasuktol orokre.
szaboria1
Milyen feledékenyek a papok pedig O.V. mondta a parlamentben 1991-ben térdre csuhások.
Cicamama55
@Yoda69: Ferenc pápa velük is konzultálhatna, x-szeljék be, hogy a Jóisten, vagy a kormány oldalán gyakorolják hitüket...Mert ha a Jóistent válasszák, oda mindenki bele tartozik, ha a másik.. Az alkalmatlan küldetése ellátására!!.Még az a szerencse, hogy az Isten szolgái vannak többségben!
nyanya001
3,14csányi Péter egy szemétláda !
Nem papnak való !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.