Tovább folytatódik a munkanélküliség csökkenése idén az Erste és a Takarékbank elemzői szerint, akik így éves átlagban egyaránt 10 százalék alatti rátát valószínűsítenek.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
3 éve mást se hallottunk, mint azt, hogy dúl az óriási harc az államadósság ellen... És ma több, mint valaha... 1 millió munkahely... na az volt csak a lufi. De lufi a rezsicsökk is, mert a banki adók és illetékek, meg a 42 új adó, áfa elviszi a hasznot, meg is duplázza... Megmentették a manyuposokat... ó, de még mennyire: eltapsolták a megtakarításaikat és még egyéni számláik sincsenek, semmi - nem is lesz nyugdíjuk, az biztos... És mekkora lufi volt a kormánybiztosok ténykedése, üldözve az előző politikusok bűneit?
Egyet se ítéltek el! El se jutott bírósági szakaszig, pedig mennyit erőlködött Budai Gyula ormánybiztos... Még Gyurcsányt se tudták megcsípni..
Lufi lufi hátán, ez a 4 év eredménye: 4 millió koldus, tönkretett eü, 310 forintos euró, tripla bóvli, és zuhanó építőipar - a Mercedes tartja fent a GDP-t...-DDD
joopapa
Én szeretnék eldumálni valamelyik fedess maffiással, például arogáns tonyoval, az emut négy év sikereiről, ahány hazugság annyi maflás! Csak az első évnél annyi maflást kapna hogy olyan lenne a feje mint egy vörös buci!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.