A kormány dolgozik azon, hogy újraindítsa a vájárképzést és egy modern bányászatot hozzon létre - mondta a miniszterelnök az Ózdi Városi Televíziónak. A közbiztonsággal kapcsolatban azt mondta, nem hiszi, hogy valaha is lesz elegendő rendőr, ugyanis szerinte a közbiztonságot nem lehet kizárólag rendőri kérdésként kezelni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
... valamint a szovonokepzest - Kuba mar megint kimarad!...es persze igaz a kijelentes is, hogy nem lesz soha sem eleg rendor...

Hogyne, orbanvitya hagymazas rendorallam-formaciojaba minimum egy rendor kene jusson egy rendes honpolgarra, igy aztan az "egy az egyen" megfigyeles tokeletes lehet,... Ez lenne aztan az igazi korrupcio talaja, mert azt az egy, bennunket figyelo rendort konnyen le lehetne fizetni, hogy nezzen masfele, amikor mi eppen rosszalkodunk...

Recsken se kepzett vajarok voltak, ugy emlekszem, mintha oda mas adottsagok miatt jutottak volna be a "dolgozok"...

Mi van, a papa nem talal a kobanyajaba kozmunkasokat "occson"?
Cicamama55
No-no valami hibádzik! Minek a sok rendőr, ha az országban rend van és rohamosan csökkentek a bűncselekmények...Esetleg füllentett Pintér úr úr?
karma1
@Cicamama55: Ismered a viccet arrol, hogy az eros ember hogy keszul a versenyre? Mindenkinek elmondja, hogy rengeteg fat vagott a sivatagban... A hitetlenkedok meg mondjak: "Dehat a sivatagban nincs is fa?!"... Eros ember: "Most mar...:-))"

Kepzeld el, ha megszunne a bunozes, akkor pintersanyat miert is kene tulfizetve a posztjan tartani?
Cicamama55
Visszaszívom az egyik urat, még ami maradt is sok...
Meine Ehre heisst Treue
,,Munkahelyekre, megélhetési biztonságra, szociális biztonságra is van szükség ahhoz, hogy megfelelő közbiztonság legyen..."

Ezzel egyet lehet érteni, viszont a kifosztott, meglopott, kirabolt embereket ez rohadtul nem vigasztalja. A tisztességes, dolgos emberek szeretnék biztonságban tudni szeretteiket és értékeiket függetlenül attól, hogy egyeseknek milyen anyagi, szociális háttere van.
Cicamama55
@karma1: Marionett bábcsoportjának a vezetésére...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.