Gyurcsány Ferenc szerint egyre több a bizonyíték arra, hogy 2006 őszén a mai kormány politikusainak szándékos, sanda, szervezett politikai akciója tört a köztársaság rendjére.

A Demokratikus Koalíció elnöke a párt gyöngyösi lakossági fórumán csütörtökön úgy fogalmazott, "lassan kezünkben a bizonyíték, hogy ha nem is az egész jobboldal, de Orbán Viktor és pártja futballhuligánok segítségével rátört saját köztársaságára annak érdekében, hogy eltávolítsa a törvényesen megválasztott kormányt". Hozzátette: puccsistáknak nem adjuk oda a kormányzást, mert "ez a mi hazánk".

Szavai szerint azért akarnak győzni, mert rosszul mennek a dolgok, mert egy másfajta világot akarnak. "El kell dönteni, hogy egy nyugatosabb világot szeretnénk, vagy keletre akarunk menni" – mondta.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Remélem ki fog derülni az igazság! A törvény képviselője-hisz Orbán Viktor jogász-törvénytelen eszközökkel támadt a saját hazájára?! Akkor ez hazaárulás, vagy nem?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@kkalman: Nem Gyurcsany az aki ujra felmeligette Oszodot, hanem a fidesz kommando. Ok vetettek be az ujabb lejarato kampany reszekent, csakhogy ugy nez ki a fagyi visszanyalt.
nahát
@szablyafűrész: Az első pont mindent megmagyaráz okoska!
Hiába provokálsz , nem fogok olyat írni amivel eléred a célod! xD
Idegeskedj csak, nálad nagyok sz...k sem tudtak eltántorítani innen!
Pont olyan nagyképű, arrogáns maszopnyik vagy mint a marlin, de lehet hogy csak nevet változtattál!
szaboria1
@kkalman: Két különböző emberről van szó Orbán nem tud viselkedni ha veszít akkor őrjöng, Gyurcsány mikor érezte ez már nem megy akkor át adta a staféta botot.
Hellcat
@nahát: Köszönöm a válaszod! Azzal hogy "nem írtál semmit" igazából leírtál mindent magadról.
nahát
@Hellcat: Szívesen! :) Érd be annyival amennyit érdemelsz!
evacica
Aki picit is gondolkodott az tudta, hogy a 2oo6 os zavargások mögött a fidesz személy szerint Orbán állt! Jól felheccelte a népet, kivitte az utcára, s ártatlan képpel közölték, hogy a nép spontán haragja. Egy frászt Orbán nem bírta elviselni a vereséget, meg azt hogy Gyurcsány leégette a miniszter elnöki vitában ország világ előtt. Mellesleg ezt a mai napig sem tudja Gyurcsánynak megbocsátani, hogy sokkal jobb és felkészültebb volt nála..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.