Modern bányászat és vájárképzés – ennek újraindításán dolgozik a kormány Orbán Viktor csütörtöki bejelentése szerint.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

análisdrabális
"Modern bányászat és vájárképzés – ennek újraindításán dolgozik a kormány Orbán Viktor csütörtöki bejelentése szerint." agyhalott.
Szerintem érdemes lenne még a tengerész, magashegyi állattartó, űrhajós, és bálna vadász képzéseket is újraindítani. Szigorúan a sarkkutató képzés újraindítása után!
nezelodo
"Cicamama55
Sivatagba vizet fakasztani..."

Lehet, hogy tud, sőt még vízen is jár majd...
silber13
@nezelodo: Naná! Mert ismeri a viz alatt lévő cölöpök helyét!
Senara
A végén még hozzá tett - Orbán az esemény után az Ózdi Városi Televíziónak azt nyilatkozta, a kormány dolgozik azon, hogy újraindítsa a vájárképzést és egy modern bányászatot hozzon létre.----- pont most a választások előtt :-(((----- 2,5 milliárd forintba kerülő ózdi gyártörténeti emlékparkra hatalmas szükség van az ország egyik legszegényebb településén .ÜZENETE ??? Birkák itt dolgoztatok valamikor az átkosba , de reménykedjetek mehettek a bányába . Majd , ha lesz haver aki eladja a szenet Kínába !
bakegya
@análisdrabális: @nezelodo: @silber13: @Senara: jól sejtitek,amit ez a nemzetrabló már gyakorol-tegnap,időm mint a tenger,végigcsavarogtam néhány már kitermelő helyet-országunk belvízzel borított dimbes -dombos vidékén-mellesleg vérvonalam szeretett földjén-és láttam csodát,hatalmas tételekben csomagolják a felszini termőföld igennagy hányadát a dömperei!!!ugyanakkor az itt megbúvó falvak lakósságának az osztrákok és még távolabbi népek lomija ad kenyeret,vagy az se,mert a földek már a másé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.