Beszállt tehát a kormány is a Fidesz népszerűsítésébe: szalagot vágnak át, utakat, hidakat, állami támogatást ígérnek, büszkélkednek az eredményekkel – írja a hvg.hu.

Mint arról február elején a hvg.hu beszámolt, plakátokkal, tévéreklámokkal jelentkezik ismét a kormányzati kommunikáció, a téma az eddig elért sikerek lesznek. Az Index pár nappal később írta meg, hogy a kabinet ingyen adta át a Fidesznek a közel 800 millió forintnyi közpénzből kialakított „Magyarország jobban teljesít" arculatot és szlogent, amely minden egyes képviselőjelölt plakátján és szórólapján feltűnik a kampányban.

Navracsics Tibor igazságügyi és közigazgatási miniszter február 14-én a választókerületében, Veszprémben jelentette be, hogy kormány átvállalja a városi sportaréna építési hitelének törlesztőrészleteit – csütörtökön alá is írták 600 milliós szerződést. Bár a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumhoz tartozik, mégis Hende Csaba honvédelmi miniszter avatta fel február 24-én a Kreatív Intézetet Szombathelyen.

Ráadásul nemcsak a Fidesz-kormányban szerepet vállaló politikusai kampányolnak nagy lelkesedéssel. Miközben az Összefogás azt állítja a kampányában, hogy több százezer gyerek éhezik, a plakátokon azzal reklámozza magát az Erzsébet-program, hogy hány gyereket táboroztattak. Nagy Anna, a program szóvivője – korábbi kormányszóvivő – pedig az utóbbi két hétben két olyan rendezvényen is megjelent – az idei 3,5 milliárdos támogatásról beszélve –, ahol jelen voltak a Fidesz képviselőjelöltjei is – számolt be a hvg.hu.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Olvasgatlak, tanulmányozgatlak benneteket és szembesülnöm kell a valóságotokkal. Földesuraitok vannak ismét, szépen meneteltek vissza a történelemben. Valójában csodálom a gazdáitok éleslátását. Ők ismernek benneteket. Tudták 4 éve is, hogy nem is kell program, elég a baloldal gyűlöletét erősíteni. Most kis rezsicsökkentés, esetleg deviza maszlag közvetlenül a választások előtt, pont elég lesz. Ha a választások napján szépen süt majd a nap és a jó ebédhez szól majd a nóta is, hát menetelni fogtok a felcsúti királyért. Legyenek stadionjai, legyen a haverjaié az ország, sebaj. Mert az ország ugye nem eladó, csak nekik elvehető, kisajátítható. Aztán, majd ha vissza kell fizetni a választások előtti adakozást, akkor is a négy évet megelőző „nyócév” lesz a hibás. Vagy a zsidók. Vagy a cigányok. Vagy a homoszexuálisok. Nem tökmindegy? Majd az uraitok sugallják, hogy ki a hibás. Csak mantrázni kell. A jó ebédhez a nóta mellé pedig fel kell hörpinteni a saját készítésű pálinkát és máris rózsaszín lesz minden. Ilyen a fajtatiszta magyar? Ha igen, akkor én nem akarok az lenni, ez a fajtatiszta magyar vírus nagyon ellenszenves.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
spu00
Valószínű, hogy nem tudják miről beszélnek , csak írnak. Mutassanak már egy egy felavatott 40 cm-s kilátót, vagy olyan beruházást, mely hitelből, PPP-s programból épült fel. Majd ha ilyent tudnak, akkor háborogjanak.Ez kormány elvette az Önkormányzatok adósságát, s nem növelte, mint az korábban történt.Ha regie csökkentés nem tetszik , fizessék vissza. Vegyék rá a közmunkásokat, hogy ragaszkodjanak a segélyhez, s annak korábbi összegéhez.Ragaszkodjanak az IMF hitelek vissza állításához, s az abban foglalt feltételekhez, a Bajnai kormány által hozott nyugdíj adóhoz, ehhez nem kell más, csak szavazzanak a szocikra, s már itt is a kánaán. Nem tudnak gondolkodni, azt hiszik amit eddig kaptak ezután is lesz, ha győz az ellenzék?
brutus
HANYINGERT kapok ettöl a TETVES, HAZUG, SIMLIS BANDATOL !!!
brutus
@spu00: Bocsi, de mit is kaptak !!!???
brutus
A homoszexualisokon kivül nincs is mas problema ebben az orszagban??! NA NE !! GUMICSONT... Micsoda luxus ezzel foglalkozni !!
análisdrabális
@spu00: Itt ahol élek felújították a szerb ortodox templomot. Amibe senki sem jár mivel a város ortodox lakossága 385.000.000HUF -ot kötöttek "felújításra". Ebből 2 templomot lehetett volna építeni a semmiből, és ez csak 1 példa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.