Az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésében jelentős szerepet játszott a kalandos életű Rózsa-Flores Eduardo. A félig bolíviai, félig magyar, élete utolsó szakaszában egyszerre iszlám hívő és katolikus, mind a bal-, mind a jobboldallal jó kapcsolatot ápoló férfiről a most nyilvánosságra került 2007-es titkosszolgálat jelentés is megállapítja, hogy ő juttatta el az őszödi beszéd hangfelvételét a Fideszhez. A Hetek cikke.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Ezek a kormánypártiak belehülyültek Őszödbe. Nem kellene végre valamit megtudnunk milyen programjuk van? Mert csak arról plakátoznak, hogy elegük van, azt ugyan kihagyták, hogy belőlük, de hát Istenem, mindenre nem terjedhet ki a figyelem.
Kósa már abba hagyhatná az össze-vissza dumát, jó volna hallani a terveket, mert most öszödre, a kiszivárogtatásra, a nyilvánosságra hozásra, vagyis mi a nyavalyára szavazzunk? Ja, kifelejtettem a bohócot. Az most akkor Orbán? Vagy Kövér, Navracsics, vagy Marthonyi

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.