Az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésében jelentős szerepet játszott a kalandos életű Rózsa-Flores Eduardo. A félig bolíviai, félig magyar, élete utolsó szakaszában egyszerre iszlám hívő és katolikus, mind a bal-, mind a jobboldallal jó kapcsolatot ápoló férfiről a most nyilvánosságra került 2007-es titkosszolgálat jelentés is megállapítja, hogy ő juttatta el az őszödi beszéd hangfelvételét a Fideszhez. A Hetek cikke.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Most ezt a szerencsétlen sorsú embert miért kell belekeverni? Erre a Gyurcsányra elkezdek felnézni, ez az ember tud valamit hogy így be vannak sza..a az áll nemzeti oldalon!
szablyafűrész
Azt hiszem, az értelmesebbje már eljutott odáig, hogy nem az a baj, hogy elhangzott, még az sem, hogy kiszivárgott, hanem az, hogy titkosszolgálati érdekekre hivatkozva, kitakarásokkal akarnak bizonyítani - 8 évvel később !

Ez az igazi fidesznyik szegénységi...
lajospapa
"A néma mesélte a süketnek, hogy a vak látta a bénát futkározni."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.