A Fidesz szerint a baloldalnak 35 nappal a választás előtt jutott eszébe a cigányság helyzete, ami azt mutatja, hogy csak a kampányban foglalkoznak a roma társadalommal.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
Hát az mért most jutott a Fidesz eszébe, hogy a családi adókedvezményt csak azok tudják igénybe venni akiknek jövedelmüknél fogva van annyi adójuk. Akinek nem volt annak a gyereke egyébként is kevesebbet evett, tehát nem volt rá szüksége. És ez most nagy jótéteményként valamiért eszébe jutott! Miért is?
joopapa
Te hoppál takonygerincű péter, az összes eddigi párt tehát a fidess maffiának is csak addig volt fontos a roma társadalom utána le voltak sajnálva! www.atv.hu/belfold/20140228-balog-zoltan-szomorunak-nevezte-a-birosag-antiszegregacios-donteset! Akkor ez a hoppápá miről papol! Kéne kezdeni a romákkal valamit, de hogy mit az senki nem tudja!
Pisti271
Jé, a Fidesznek eljutott a tudatáig, hogy 35 nap múlva választás lesz!
Programot meg majd úgy hirdetnek ahogy a parlamentben szokták, egy órával a választás előtt?
Senara
A Fidesz ezzel szemben tudja, hogy egyedül a munka és az oktatás tudja kivezetni a cigányságot a mélyszegénységből " ----- Közmunka nem vezeti ki őket sehova Petya . Tanulni meg százból talán ha egy akar . "------ a kormány nem hagyja cserben ezeket az embereket, hanem esélyt ad nekik az elhelyezkedésre, hogy egyről a kettőre juthassanak."-----Hol helyezkednének el te kis " füllentő " diplomával ,több szakmával rendelkezőknek sincs munka .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.