Megvette a kormány a Welt 2000 Kft.-t. Nem hivatalos információk szerint kevesebbért, mint amennyit évente termel a cég. Galambos László eddigi tulajdonos és Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár szombaton aláírta a Welt 2000 Kft. eladásáról szóló szerződést – tudta meg a 444.hu Csepreghy Nándor helyettes államtitkártól. A lap információi szerint kb. 800 millió forintért vette meg az állam a budaörsi céget, amelyik Magyarország EU-s tagsága óta tartja karban a brüsszeli pénzek pályáztatását kezelő szoftvert, az EMIR-t. Állítólag ez kevesebb pénz, mint amennyit évente termelt a vállalkozás.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Innentől szabadabbá válik az EU pénzek lenyúlása,a fitymasz a hatóságokat is a szabadrablás szolgálatába állította.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@JAJMÁR: Elnézést így már egyet lehet érteni, billentyű beragadás nem tehetek róla az előző kommentemnél!
JAJMÁR
@keresztapa: 16:18 Nem kell elnézést kérned, illik oda ez a sok jaj már :( :)))
vukkocska
@keresztapa: nem segítettél, még mindig gurul valahol a fonal. :)
keresztapa
@vukkocska: Politikai elit uralma, a gazdaságban, az oktatásban, eü -ben, pénzintézetekben,az igazságszolgáltatásban, közszférában,a nép felett, de nem alatt. Pártok egyeduralma demokrácia jegyében, ami csak elméleti, a gyakorlatban nem nyerő! De hivatkozási alapnak kiválóan alkalmazható, felújítható
új szlogenekkel, amit az uralkodó párt, mesterien a nép nevében
alkalmaz is, mert ettől lesz szép boldog élet, de hogy konkretizálni
nem lehet, csak majd ezután, következőleg, ha ezt és azt meg amazt végrehajtjuk, majd akkor jön a következő. Az alapok lerakása, a felépítmény, és a valóság, mindég mást irányoz elő, amit az új körülményekhez kell igazítani. Ez az a beetető szöveg, amit a pártok alkalmaznak a nagy demokratikus átalakítások során,generációkon választásokon át négyéves ciklusokban. Lényeg a Párturalom megtartása, minden lehetséges eszközzel.
@vukkocska: Remélem így a fonal elgurulása kézzelfogható.
vukkocska
@keresztapa: :) Ez a kitartásodnak szól.
spu00
Ha valaki problémát lát egy ügylet mögött, akkor járjon utána, s ne oktasson ki senkit, ha nem tudja egy ügylet előzményeit Ebben a cégben az államnak évente több , mint egy milliárd Ft-s befektetése van, volt a fejlesztési oldalon. A kormány minden képen saját kézbe akarta emiatt venni ezt a témát, s két út állt előtte, megveszi a céget, vagy alapít egyet.Ha így vesszük, akkor a cég a legjobbat választotta, mert az eladás ellen való tevékenység az állam által finanszírozott fejlesztések autómatikus elvételét jelentette volna, s egyben az állami megrendelések elmaradása esetén csődbe mehettek volna ingyen.Ha ezt vesszük figyelembe, akkor az állam rendkivül korrekten járt el. A fenti véleményeik egyértelműen bizonyítja a rosszindulat szándékos meglétét, csak azt nem tudom, hogy ebből mi az Önök haszna?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.