Magyarország, saját véleményét az unión belül elmondva, osztja az EU álláspontját Ukrajna ügyében – jelentette ki a parlament elnöke hétfői tapolcai sajtótájékoztatóján. Kövér László hozzátette, hogy Magyarország eddig is ezt tette külpolitikai kérdésekben.

A házelnök arról beszélt, hogy Magyarország igyekszik saját speciális nézőpontját érvényesíteni az ukrajnai eseményeket illetően Oroszország és az új ukrán vezetés felé egyaránt.

Kövér László közölte: Magyarország minden egyes alkalommal figyelmeztetni fog, ha a demokratikus fordulat jegyében antidemokratikus lépések történnek, vagy azokat kilátásba helyezik.

"Utalnék itt a nyelvtörvény eltörlésére, ami az Ukrajnában élő több millió ember önazonosságának megélését teszi kérdésessé" – fejtette ki a házelnök. Hozzátette: a nemzetiségek jogait Ukrajnában az eddiginél is jobban kell biztosítani.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Micsoda álszent szöveg :D:D Majd szólunk ha bomlik a demokrácia a szomszédban :D Idehaza nem baj igaz? :D Mekkora egy senkiházi szaralak ez a Kövér öregem.
Hellcat
Micsoda álszent szöveg :D:D Majd szólunk ha bomlik a demokrácia a szomszédban :D Idehaza nem baj igaz? :D Mekkora egy senkiházi szaralak ez a Kövér öregem.
coyote3
Azon gondolkodom, hogy pávatáncol, vagy egyszerűen erősen ittas?
kukac50
Nem az álláspontját osztja! Csak az uniós pénzeket.
Egyenlő törvények, egyenlő piacgazdaság,egyenlő munkáért egyenlő bérek minden uniós tagállamban,unió által meghatározott, a megélhetéshez elegendő nyugdíjak, ez volt a lényege a csatlakozásnak.
Törvény a Fidesz befolyása alatt van,piacgazdaság nincs,uniós bérek csak a minisztereknek.
krumpliorr
Még várják az ellopható EU-s pénzeket.
Ha majd nem jön kilépünk.

Még csak nyalogatják Putyint később a seggéből fognak élni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.