Helyreállító kormányzásra lesz szükség a választás után - mondta Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője egy XI. kerületi lakossági fórumon pénteken.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
" Királyok, csókosok, grófok,
Naplopók és burzsoák,
Reszkessetek mert feltá-ámad, Az elnyomott proletár !
...
Nagy munka vár ma reá-átok,
Állnak még a paloták..."

Nagy meló lesz, az tuti !
spu00
Hát ez az ember nem semmi. Azt, hogy mit szeretne tenni az még rendben van, de az nem hallatszik, hogy ezt miből akarja meg tenni? Ilyenkor ígér, hatalmon meg cselekszik, 12%-ról 25% -ra emeli az ÁFÁ-t, bruttósított személyi jövedelem adó+ több lépcsős, nyugdíj adó-AB-nek kellett vissza vonni-16.000 milliárdos hitel felvétel, 6.400 milliárdos deviza hiteles tönkre menés, 1.200 milliárdos önkormányzati eladósodás, 10.000 pedagógus elbocsájtása és még fojtatható, de ha ezek után is oda akarnak szavazni, tegyék, de utána legyenek büszkék magukra, s hirdessék, hogy Önök hozták ezt az áldozatot a többségért.Csak egy kis figyelem felkeltés: 2013-ba annyi pályázati fizetett ki a kormány, mint az előző 6 év alatt. 1.700 milliárdot.
petike
@spu00: "Csak egy kis figyelem felkeltés: 2013-ba annyi pályázati fizetett ki a kormány, mint az előző 6 év alatt. 1.700 milliárdot."
Ja, Simlicskának, Mészáros polginak, meg a többi csókosnak.
perfekt
Na ettől mentsen meg a mindenható, a ti helyreállításotoktól!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.