A Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) kezdeményezte Simon Gábor volt MSZP-s országgyűlési képviselő előzetes letartóztatását kedden.

Nagy Andrea, az ügyészség szóvivője közölte: az ügyészség a szökés, elrejtőzés, a büntetőeljárás sikerének meghiúsítása és a bűnismétlés veszélye miatt tartja indokoltnak ezt az intézkedést.

Keresztes Imre, a KNYF főügyésze hétfőn azt közölte az MTI-vel, hogy újabb bűncselekmények elkövetésével gyanúsították meg Simon Gábor volt MSZP-s országgyűlési képviselőt, és kihallgatása után őrizetbe is vették. A főügyész szerint Simon Gábor egy dél-afrikai ország hamis útlevelét szerezte meg, amely a saját személyi adatait tartalmazta. Ezután megkereste egy korábbi ismerősét, aki a hamis útlevél felhasználásával kérésére egy magyar banknál bankszámlát nyitott. A cselekmény felbujtóként elkövetett közokirat-hamisítás megalapozott gyanújának megállapítására alkalmas – mondta.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
Ez a Zuschlag lufi fél napig se tartott...pillanatok alatt kiderült, hogy a FideSS támogatja az egész rágalomhadjáratot...olyan erőtlen szar ez mint a FideSS gazdaságpolitikája...csak az ilyen elvakultak dőlnek be neki is pörögnek rajta még min te. Ha már aljasságról van szó...mit szólsz ahhoz az ügyhöz ahol a FideSS belehajszolta az ürgét a cége áron aluli eladásába majd másnak csak úgy elhunyt...na ezt hívják úgy hogy maffia...és te ezeknek tapsikolsz...gratulálok.
Hamar kipukkadt az őszödi beszéd,még hamarabb a Zusi ügy ,de még ezek előtt nem jött be rizsacsökkentési ámítás ,hát beújították a Simont,de így ugrott a pártpénz variáció amit a FideSS rá akart húzni az MSZP-re.
Most ezzel mint anno Szabadival ,járatni fogják Simont mindennap szíjon a választásokig ,oszt jónapot!...pianó...
Ettől az MSZP- nem lesz kampec. Kezdünk hozzászokni, hogy kampány időszakban a politikai kultúra része egymás földbe döngölése. Messze nem olyan hatásfokkal működik, mint ha ugyanezt egy félévvel ezelőtt oknyomozó riport keretében tárták volna a nyilvánosság elé. Ennek így szerintem nem lesz akkor hatása, mint azt sokan gondolják.
Én speciel tökéletesen immúnis vagyok erre a szardobálásra. Egyszerűen nem veszek róla tudomást. Simon, meg a Zuschlag féle pitiáner tolvajok messze eltörpülnek az igazi nagy rablók mellett. A különbség csak annyi, hogy míg a kis piti csalók egy részét oda lehet vetni koncnak a nép elé, addig a Simicska/Nyerges/Mészáros fehérgalléros bűnözők érinthetetlenek. Amíg ezen nem tudunk változtatni addig marad a sunyi kis Zuschlagokon való rágódni.
Pont erre utaltam a minap, igaz kicsit más stílusban...:
Zusi Jani meg az 50 milkó...
Gumicsontocska...pofázóizmaink rágásra kényszerítése, egyéb kormányzati tevékenységekkel kapcsolatos ellenvélemények csendesebbé tétele céljából...
Az Cucuslag ügy, kicsit vickes, úgy ahogy van. Szétrántották a farpofáit a sitten, most szeretne egy kis ellentételezést, végül is általában, a kurvák sem kefélnek ingyen...
Beránt...
troppauerhumer
A FideSSnek nincs halván fingja sem,terve se,ahogy még senki jobber nem tudott válaszolni,nyertek ok,mit csinálna a pangó ,leépült gazdasággal,amit csak az autógyárak tartanak fent a víz felett a megfulladástól,vagyis az államcsődtől,a nem hitelező bankokról ,ezek mind Orbán miatt nem működnek,a munkanélküliséggel,a csúcs államadóssággal,a minus GDP-vel,a szegénységgel,a kimenekült dolgozókkal,a dollárhitelekről és most hozzá a 25 évre az atomerőmű miatt még jobban eladósított országgal.
Na és az Orbán miatt megromlott EU és USA kapcsolatokkal?
Mert eddig még senki nem válaszolt,előre szólok ,hogy a"szebb jövőt"nem nyerő..
NOS?"
Ezeket mégeccer SOHA!

Simonnak jobb lett volna Kaya Ibrahim útlevelét használni, abba nem mert volna a magyar ügyészség belekötni... csak hát Kaya útlevele valamelyik FideSS pártvezető széfjében csücsül..

www.youtube.com/watch?v=_hQh4262aDc

Jó lett a klip mindent elmond múltról jelenről ez van sajnos...ennek kell véget vetni ápr.6-ával .
1998 tavasz - nyer a FideSS - felélik,szétosztják a Bokros csomag eredményeit,becsapják a népet a devizahitelekkel ,a 12 állami gazdaság lenyúlásával kezdődik a szabadrablás.
2010 tavasz - nyer a FideSS lásd a manyuptól a trafik,föld takarék ,KÖZGÉP,stadion mutyisztán,rizsacsökkentés böff,a háromszoros bóvli ,Paks,történelmi csúcson az államadósság
2010 ősz - ÖNK. nyer a FideSS - vörösiszap ár,közmunka,Mészáros Lőrincek,Papcsákok ,Rogánok,Kósák magukévá tették a városokat ,adósságok milliárdjaival amit ma velünk fizettetnek meg.

2014 tavasz - nyer a FideSS - ??? ár???

Mi lesz az ÁR vajjjjjjon ???
Vegyétek már észre balfäsz/birka magyarok hogy Isten nem írhattya fel az égre, felhőkkel szájbarágósan hogy ebbe "beledöglesz magyar!"
Ő JELEKET szokott küldeni... ennyi intelligenciát feltételez...
Orbán meg békamenetes horda bekaphattyahahahaaaaa...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.