Tuzson Bence ügyvéd eddig a háttérben dolgozott, de most képviselőjelöltként lép elő az országos politikába – írja az Origo.

Tuzson Orbán Viktorral pózol, minisztériumoknak dolgozik, és a Fidesz felsőbb köreiben forog a neve. De honnan jön, ki ő – teszi fel a kérdést a lap.

A kormánypárt 106 egyéni jelöltje között mindössze tíz nem tagja jelenleg az Országgyűlésnek. Tuzsonnak ráadásul az újoncok többségétől eltérően jelenleg semmilyen közhivatali tisztsége nincs. Így akár úgy is tűnhet, hogy meglehetősen tapasztalatlanul vág bele a választási kampányba. A Fideszben ezzel szemben olyan „fajsúlyos", „jól becsatornázott" jelöltnek tartják, aki meglehetősen jó kapcsolatokkal rendelkezik a párt felső vezetése felé. „Nem most esett be az ajtón" – fogalmazott egy kormányzati tisztviselő arra utalva, hogy Tuzson több mint 16 éve a párt körül mozog – olvasható az Origo cikkében.

Tuzson jelentőségét a Fideszen belül a 2002-ben alakult ügyvédi irodájára vezették vissza, amelynek szolgáltatásait az elmúlt években több fideszes önkormányzat is igénybe vette. „A háttérben sokat dolgozott az elmúlt években" – mondta ügyvédi tevékenységéről egy kormánytisztviselő.

Az ügyvédi iroda neve a Kossuth tér jelenleg zajló átépítése során is felbukkant. Az Országgyűlés honlapja szerint a parlament 2012-ben 38 millió, 2013-ban pedig egy 45,7 millió forintos szerződést kötött velük – írja az Origo.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
FIFIKÁS...van még egy tucat ügyvédke akiket nem ismerünk és a fityissnek dolgozik ezerrel-csak be kell menni a föld vagy kormányhivatalba és a "tiszta kezüket" kell figyelni...
na ez se a hajléktalanszállásra van bejelentve...
piti
Ezek a háttér emberkék a Fidesznél akik már jól meg szedték magukat most előre lépnek egy sort a még több kaszálás reményébe !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.