Már a nyomdában van külső szerzőnk, Ferenczi Krisztina „Narancsbőr – Az Orbán-vagyonok nyomában” című új könyve, amelyben meglepő módon továbbra is az Orbán-vagyonok után nyomoz. Ízelítőként részletet közlünk a megjelenés alatt álló kötetből, amelyben Ferenczi szóra bírja Mészáros Lőrincet, a földmutyiról és a felcsúti stadionprojektről faggatja az elmúlt kormányzati ciklusban a száz leggazdagabb magyar közé emelkedett notabilitást.

Forrás: atlatszo.hu
Feltöltő: F_Viktor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
"Ferenczi Krisztina Új könyve!!! Már a második kiadás is nyomás alatt!!!
Ez a történet első ránézésre arról szól, miként válhatott dúsgazdaggá néhány ember kizárólag azért, mert barátja, ismerőse, rokona a 2010-ben kétharmaddal miniszterelnökké választott Orbán Viktornak. Van köztük gázszerelő, autóvillamossági szerelő, van ebben a történetben minden: fatolvajlás, bizonyíték arra, hogy a miniszterelnök újsütetű vejének családja hogyan irtotta szisztematikusan a fát mások területéről, van benne egykori főhercegségi majorság, van benne stadion, karnyújtásnyira a miniszterelnök háztól, kisvasút és földek, földek temérdek mennyiségben, pár kézben összpontosulva.

Jó kis krimi.

És van benne más is: benne van, hogy az újsütetű nagyurak miként bánnak azokkal, akik kevésbé újsütetűek és kevésbé nagyurak. Benne van, hogyan lehet másokat megalázni. Benne van, hogyan lehet előre megfontolt szándékkal, aljas indokból kibabrálni velük. Benne van, hogyan lehet őket még kiszolgáltatottabbá tenni, végül sárba tiporni. Benne van, hogyan lehet őket egyetlen kézlegyintéssel elintézni, mintha csak legyet csapdosnának.

Ez a történet nem csak néhány ember dúsgazdaggá válásáról szól és arról, hogyan süvegelik őket, hanem a 2010-es évek Magyarországáról: miként lehet állami vezérlettel új-feudális viszonyokat kialakítani, hogyan lehet átjátszani itt, az orrunk előtt egy egész térséget egy-két ember kezébe, akiknek az élén ott áll maga a miniszterelnök, Orbán Viktor, a legfőbb kegyúr, aki önkezével süt tojásrántottát az arra érdemes fideszes képviselő-jelölteknek felcsúti birodalmában.”
töky
Ezt akarta a 2/3-ad! Nosza megkaptuk. Na de majd április 6 után!!! ( újra megkapjuk és megint 2/3-al ) Mert Magyarország megérdemli !
tavaszi
...azt hittem már nem fog megjelenni...bár annyi az analfabéta ebben az országban azok ugy sem tudják elolvasni...aki olvasni tud...az meg látja a "lólábat"...és megsem veszi...debreceni jóska is irt egyet..orbánról...semmi hatása nem volt...akciózás ...szarkeverés ...semmi egyébb...mindenképpen elkésett, a választás eldőlt ...ezt Krisztina is tudja ...csak arra lesz jó,hoigy utána fletó mondhassa ..ime az irónő is megmondta ..nem hallgattátok meg ...ennyi
szablyafűrész
@tavaszi: Nyugtasd magad - hasznos...és számodra szükséges is...
bakegya
Csak remélni tudom,a szerző kitér és feltáró látleletet ad az eltűnt magyar paraszti réteg orbános megfojtásának technológiájáról is.A kulákokkal mi van?-azokat földönfuttaták csak?-a földmutyológiai akadémikus pásztorlányka terelgeti a helyrajziszámos 2010-ben törvényileg bevésetés alapján az osztatlan közös köpködéseket a saját legelőre állampénzen,vagy ülhetnek a picsányi tarackon a parasztnak valók a műkörmös bérlővel a nyakukon?-gizi sógorasszony pl hány ha-on terelgeti a nyájat?Vagy a zalai vidék-őrségi láp hova süppedt vagyonjogilag?-mert hogy a reprivatizáció büdös volt ugye viktorunknak-torgyán papával az élen...stb.stb.
Mi lesz a tarra vágott erdők helyén-amiket vannak ingyen elfogadók-mert nincs miből a kárvallottnak visszatelepíteni a fát-vagy azoknak is végrehajtóval viteti viktor el a feje fölül a házat,amit azon a vidéken még a cigányok nem bontottak le a feje fölül a gazdának?
Millió kérdeznek-DE ROSSZ A KÉRDÉS A VÁLASZ,JOGVÉDELEM PEDIG NINCS.
A sértett magyar fizesse be előre az eljárási költséget...aztán nem intéznek semmit a kormányos hivatalban,csak az ügyvédek pöcsételése zajlik ezerrel a sietős vagyongyarapodó rokonoknak,ismerősöknek..jó ha váaszlevelet kap a károsult...ez orbán kutyagumi magyarországa,ahol egy talpalattnyi föld sem jut a vérvonala szerinti jogos tulajdonosának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.