A legszebb ajándék pedig az, hogy a törlesztést minden március és szeptember 15-én kell elutalni. Kedveskedő történelmi gesztus ez Putyin államától, egy kis emlékeztetés arra, ki verte le a 48-49-es szabadságharcot. Mert bizony ugyanaz az állam, aki most leveri Orbán szabadságharcát. Hiszen miközben Ukrajna területén orosz fegyveres csapatok vannak, a gázháború után most konkrétan fegyverrel avatkozik be Ukrajnában Putyin, Orbán Viktor elmondhatja magáról, az adósság elleni szabadságharcot elbuktuk, és elindultunk a putyini gyarmattá válás útján. Persze csak akkor, ha az országgyűlés rábólint a törvényre.

A teljes írás a Kettős Mérce blogon >>>

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Nem olyan régen mikor a nahát jól informált barátunk írta nekem, hogy a csúnya szocik 8 év alatt 12000 milliárd adósságot halmoztak fel akkor mondtam neki tételesen hogy a fidesz meg 4 év alatt hozott össze kb 10000 milliárdot...a tételes felsorolásban benne volt a paksII hitel is...erre ő aszondja "milyen hitel azt még alá sem írták" (megjegyzem akkor már a parlamenten is átment) Na tessék...itt van...nem írták alá mi? Szánalom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
Van azért annyi reményünk , hogy a következő kormány nem a fidesz lesz, és nem írják alá a szerződést.
Dr. Felipe
Atya ég, még ebbe is beleegyezett ez a felcsúti böszme hogy pont március 15. én kell utalnunk a törlesztőt?
Hát akkor valóban lesz mit "ünnepelnünk" 21 évig. Azt hogy orosz gyarmat lettünk ráadásul akkor is meg kell kezdenünk a törlesztést ha az oroszok késnek pár évet az építkezéssel. Na meg ha késünk a törlesztővel 150% os büntetőkamatot kell fizetnünk. Szép kilátások, olyan zorbánci tündérmese ez.
kkalman
A csúti atamán "sikeres" harcot vívott az államadósság ellen. Hogy közben az egekbe szökött az államadósság, csak őt és a bandáját nem zavarja. És mindezt a sikertörténet mázas álarca mögé bújtatva tálalja nekünk, mik9zben a saját vállát veregeti, hogy ő a faßa gyerek.
amaramaistanna
@miazavalami: Már csak ez a megoldás.A szerződést ugyan aláírták már,de csak akkor lesz érvényes,ha mindkét állam parlamentje jóváhagyta.Az oroszokál megtörtént.
kiskutyauto
Vagy csak úgy tűnik hogy átverte, de ehelyett az igazság, hogy PAKTÁLTAK, konspiráltak... az utóbbi a sanszosabb... hazaárulásért kötél jár... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
amaramaistanna
@joopapa: Sőt emelkedni fog az ára.Úgy vélem,hogy Magyarországon semmi szükség két új blokk felépítésre és a régiek felújítására.Elegendő a felújítás,hiszen az alternatív energiák felhasznlásával,csak kiegészítő áramforrások lesznek Európában az atomerőművek.Felteszem,hogy máshol a világban is.Magánvéleményem az,hogy Orbán segítséget kért a gáz árát illetően,s a keresztapa(Putyin) ezt kérte cserébe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.