Az ellenzéki összefogás szerint Mesterházy Attila bárhol, bármikor kész vitázni a kormányfővel, Orbán pedig nem hajlandó számot adni terveiről, és hazudik, amikor azt állítja, hogy Magyarország boldog és egységes.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Don Quijote
@verőce21: Vonával sem mer leülni a beszari:-))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Don Quijote: (09:43) Nincs kormányváltó hangulat, igazi kormányváltó erő sincs. Nincs értelme miniszterelnök-jelölti vitának.
Sziszifusz
@verőce21: Igenis volna értelme a miniszterelnök-jelölti vitának, ugyanis akkor legalább kiderülne melyik pártnak milyen tervei vannak.
A Fidesz titkolja az április 6-a utáni terveit. A rezsicsökkentés védelme és a 4 év folytatása, eléggé homályos perspektíva. Megint zsákbamacskát árul O.V. Sajnos komoly esélye van arra, hogy megnyerik a választást, akkor következik a "fekete leves". Köszönjük meg a sok agymosott választónak.
Don Quijote
@verőce21: tehát a csúti tahó menekül a szembesítés elől, szögezzük le!!!
verőce21
@Don Quijote: (17:14) Mélyen megindítóak az örökké tapasztalatlan, örökké bizakodó emberek, akik minden egyes történelmi változásnál várakozással teli örömmámorban úsznak, ujjonganak. Ezek jóhiszeműen és csökönyösen azt vélik, hogy ezzel vagy azzal - egy miniszterelnök jelölti vitával -, majd minden rendbe jön. :)
Don Quijote
@verőce21: látom megfogtad a lényeget!!
verőce21
@Don Quijote: (19:15) Minek felemelni ilyen gesztussal egy jóval gyengébb ellenzéki vezetőt? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.