Agg nyugdíjasként él 66 négyzetméteres földszinti lakásában Biszku Béla, az egykor élet-halál uraként emlegetett pártállami belügyminiszter, Kádár János első embere – írja a Blikk.

A lap beszélgetett a férfival, aki nem érti, miért írják a számlájára majdnem ötven ember halálát."Nem értem, miért vádolnak ezzel. Olyat is mondtak, hogy a sortűzre parancsot adtam. 56-ban nem voltam belügyminiszter, éppen a Budapesti Pártbizottság kerületi szervezeteinek újjászervezésével foglalkoztam, nem voltam a karhatalomban. Miért nem beszélnek arról, amit a Budapesti Pártbizottság ellen tettek a felkelők? Apai jó barátomat, Mező Imrét – fehér zászlóval a kezében – mellettem lőtték hasba. A szerencsétlen kiskatonákat meg felhúzták a fára." – mondta a lapnak.

A rendszerváltozáskor 25 ezer forinttal ment nyugdíjba, majd idővel emelgették. Most 268 ezer forintot kap. Irgalmas rendi nővérek járnak hozzá mosni, takarítani, látogatja és segíti a húga, az unokaöccse, és egy kedves szomszédasszonya is.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Hogy megszedte magát igaz?
Talán ez a per jó lesz arra hogy tisztába tegyék az 56-s eseményeket és a sok hős forradalmáról kiderüljön hogy egyszerű gyilkos és semmi keresnivalója a parlamentben.
Proli
Az apácák azt teszik amit számukra a Szentírás előír!
Ők valóban Jézus menyasszonyai, nem úgy mint Tömjénzsóti meg a Harrach Pipi és a többi aki a feszület mögé bújva meggyalázza Jézus nevét és szellemiségét!
troppauerhumer
Amikor a hatalom bizonytalan vagy megrendül, mindig felfedi igazi visszataszítóan mocskos természetét. Mert a hatalom, ahogy a jelenlegi is teszi, nem az igazságot keresi, hanem saját túlélése érdekében aljas módon tereli el a figyelmet.
Eljön még az idő, amikor egy másik rezsim majd Orbánt fogja egy kritikus pillanatban vezetőszáron előállítani, hogy feleljen az ország Horthy fasizmusba kényszerítéséért a nácik kitartásért ,felhasználásáért hatalma megőrzése érdekében ,s az gazdaságának tudatos és felelőtlen tönkretételéért.
Megint egy gumicsont. háborús bűntett?
Azt azért még elég érdekes lesz bizonyítani.
Nem Biszku mellett szólva,de miért is ne!...de mintha nem lett volna háború..
Ha ez háborús bűn lenne, már rég az egész Jobbik, meg a FideSS kétharmada börtönben ülne.
Magyarországon jogszolgáltatás van(?)-MERT AZT MANTRÁZZA A FIDESS-, és ennek alapján a Jobbik ebbe rendesen beleszaladt,belerántva nem is olyan kéretlenül a FideSSt mivel ők igazságszolgáltatásra alapoztak.
Az emberiesség elleni sem igazán áll meg.
Tökéletesen beleillik az ügyekről a választásról való elterelés menetébe,úgy látszik nem volt elég hatásos a rizsacsökkentési blöff amit állítólag több mint 2 millióan írtak ,a választásra időzítve-nem jött be a Sukoró,a Hunvald ,a tábornokok ,a Hagyó ,a devizahitelesek és ígysorba 2010 óta akiket felhasznált Orbán a kampányban ,most Dávid Ibolya ,Simon ,Zusi,a márc.15-i semmitmondó beszéd .
És főképp az emlékmű a nemzetthynáci Jobbiknak tett gesztus,ezt is Jobbik szorgalmazza.
Nade kell még a 29-i békemenet ,ahogy Orbán mondta:"ha a békemenet nem lett volna én már nem lennék".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.