Megszüntette a bíróság Biszku Béla lakhelyelhagyási tilalmát, így az egykori belügyminiszter szabadon mozoghat már az országban, és mivel útlevelét sem vonták be, külföldre is utazhat.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
bajkonurba szökik ahol elvégez egy űrhajós kiképzést majd a ruszkik kilövik és földkörüli pályára állítják ,onnan tart majd rádiókapcsolatot moszkvával és washingtonnal
:-)
dömdödöm
mit kell szerencsétlennel xarakodni ? közmunkára kell itélni ! 5 év Idegenvezetés a memento parkban . Lenin , Osztapenko , marx ,engels , kun béla ,münnich ferenc ,
steimetz kapitány ,és a többi emlékműről nincs élő ember aki hitelesebben tudná a turistáknak elmesélni történetüket !
silber13
@pacsni: Igazad van! És vajh a mostani Viktor nyaloncok, hogy fogják majd igazolni a tetteiket?? Parancsra loptak, utasitásra fosztogatták az országot??
pacsni
@silber13: igen! azoknak is megvan valahol irva, hogy mennyit loptak, csaltak mindig van valami regisztracio. pl. mennyi vagyonra tettek szert, honnan szedtèk ossze magukat 4 èv alatt, ès mibol.
geo
Jól meg kell nézni kiről van szó és mit mond az egykori nyertes párt befutója. A mostani nyertesek se fogják érteni mi a probléma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.