Gyurcsány Ferenc híveinek megdöbbentően őszinte vallomásai kedvencükről.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Azért szavaznék Gyurcsányra, mert demokrata, mert Mo. nem a Balkán országokhoz tartozik. A mi jövőnk és a helyünk Nyugat. Ostobaság és felelőtlenség ezt nem észrevenni, és nem tudni. A gyerekeink jövője a tét, azoké, akik még nem fordulnak a politika felé, mert a többsége a saját egzisztenciájának megteremtésével van elfoglalva. Sokan sajnos külföldön. Nos, én nem szeretném az interneten nézegetni az unokáimat.
Gyurcsányt többször és többek el akarták taposni, de ehelyett megerősödött, és itt van, akár tetszik, akár nem.
Talán az egyetlen politikus, amelyik azt mondta: "hibáztam", de ennek a hibának a kijavításán dolgozik. Ehhez az első lépés a felismerés, amely a mai hatalom embereitől olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Proli
Nekem azt a gazembert jelenti aki több mint kettő évig rohasztotta belülről a szocikat.
Utána meg ellopott mandátummal hablatyol a tisztességről!
tavaszi
...ők sem hisznek istenigazából az egészben...de már benne vannak az utcában...nincs vissza út...
SpamKontroll
Hát... ezek is vélemények... Igazából a baloldali érát már egyre jobban csak a nyugdíjas korosztály támogatja. Egész Európában leáldozóban van a balosok kora... A keménymag még mindig odahúz, mert abban nőttek fel, de a filmben megkérdezettek sem tudták konkrétan megindokolni, hogy miért szavaznak balos politikusra. Igaz, hogy nem is igazán ezt kérdezték, de azért jó lett volna hallani, hogy "azért szavaznék Gyurcsányra, mert ezt és ezt tette ekkor és akkor és ez nekem szimpatikus volt vagy jót tett az életemnek... " Igazából a fiatalok nem érdeklődnek a baloldali pártok iránt. Még talán a saját politikusaik között is a 35-ös korosztály, aki a legfiatalabb, ami már középkorú és nem is igazán élt felntőttként a szocializmusban már.
JAJMÁR
@SpamKontroll: 15:44 Sok sületlenséget összehordtál. Az egészből annyi igaz, hogy a fiatalok kevésbé politizálnak. Nézz majd szét a birkamenetben, kik a szomszédaid.
JAJMÁR
Azért szavaznék Gyurcsányra, mert demokrata, mert Mo. nem a Balkán országokhoz tartozik. A mi jövőnk és a helyünk Nyugat. Ostobaság és felelőtlenség ezt nem észrevenni, és nem tudni. A gyerekeink jövője a tét, azoké, akik még nem fordulnak a politika felé, mert a többsége a saját egzisztenciájának megteremtésével van elfoglalva. Sokan sajnos külföldön. Nos, én nem szeretném az interneten nézegetni az unokáimat.
Gyurcsányt többször és többek el akarták taposni, de ehelyett megerősödött, és itt van, akár tetszik, akár nem.
Talán az egyetlen politikus, amelyik azt mondta: "hibáztam", de ennek a hibának a kijavításán dolgozik. Ehhez az első lépés a felismerés, amely a mai hatalom embereitől olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől.
SpamKontroll
@JAJMÁR: Azt azért nem mondanám, hogy "megerősödött...".. Inkább csak nem veszi észre, hogy már el kéne hagynia a politika színterét... Amúgy meg nem ismerte el, hogy hibázott annak idején, hanem próbált kijönni az öszödi beszéd után patyolatként.
Az egész öszödi beszéde azt mutatta, hogy nem egy profi politikus, aki megenged magának ilyen kritikán aluli beszédet... Meg azóta is volt egy jó pár idióta kijelentése.
SpamKontroll
@JAJMÁR: A szomszédaim jól menő családok... Akkor szavazzál Gyurcsányra... Jah, nem őt jelölték miniszterelnöküknek??? Huh, talán észre kéne venni, hogy évekkel ezelőtt lejárt az ideje... az a röpke 8 év, amíg változtathatott volna...
JAJMÁR
@SpamKontroll: 16:11 Ez a Te véleményed. Sokaknak meg más.
Tudod, az emútnégyévben "fontos" politikusoktól annyi,de annyi idióta kijelentést és tettet hallottam,tapasztaltam, hogy az én szememben a Gyurcsány mára megtisztult...
perfekt
Színésznek hiszi magát az "egy őrült naplóját" ,már kitünően adja.Egy őrült állomásai napjainkig.
SpamKontroll
@JAJMÁR: Felőlem le is borulhatsz a lába elé... A Fidesz is hulladék, de azért Gyurcsány sem kompetens már régen... Akkor még Mesterházyit is többre tartom, mert őróla legalább még nem derült ki, hogy milliárdokat lopott volna... Szerintem a társadalom nagy része a mai napig nem tette túl magát az öszödi beszéden... Már nincsenek olyan "sokak", akiknek nagyon szimpatikus lenne Gyurcsány... A nyomoronc kis pártjával... Aztán utána behúz megint az MSZP mögé... Ez is elmond valamit... A hatalom iránti vágya tartja őt a porondon, nem az, hogy megbánt valamit is...
JAJMÁR
@SpamKontroll: 16:25 A Mesterházyra sem haragszom :) Igen, van az a szempont, hogy ki a korruptabb, ill. a kevésbé korrupt. Nos, ez az egyik ok, amiért a kormányváltásra szavazok, a másik, ami még ennél is fontosabb, a demokrácia és a jogállam.
Majd meglátjuk mi lesz, hamarosan.. :)
varrólány
De jó embereket kérdeztek! Már a megváltót látják benne, jaj mi lesz itt!
SpamKontroll
@JAJMÁR: Persze, megjlátjuk... Sajnos..még Mesterházyn elgondolkodnék, de semmi erő nincs benne... Csak teszi, amit a háttérben meghatároznak neki... Ha most azt mondta volna, hogy aki kivált tőlünk (libatolvaj plusz elkúrós) az akkor csinálja egyedül és lesz, ami lesz, ő az új MSZP vezetője koloncok nélkül, akkor még elgondolkodnék...Meg a program is hiányzik kicsit. Az a helyzet, hogy az én családom számára jót tett a Fidesz az új adórendszer bevezetésével, a gyes duplázásával (mármint több gyereknél) és a többi kisgyerekes támogatás is szimpatikus.. Plusz legalább elgondolkodtak az óvodák bővítésén... Meghát én egyetértek a rokkantnyugdíjak átvizsgálásával (ami nem azt jelenti, hogy ki kell rúgni mindenkit hanem azt, hogy aki tud dolgozni, az ne éljen ingyen.. ) Sok mindennel meg nem értek egyáltalán egyet, de valami alapján el kell döntenem, hogy kire szavazok... Ellenben a videon hallott hozzászólókkal én konkrétan meg tudom mondani, hogy miért szavazok erre van arra... Ennyi... Én csak erre próbáltam utalni...
1magyar
Csípem a humorát is. Nincs elszállva magától.
bretagne
Zseniális volt a beszéde! Igy kell egy politikusnak beszélni és lelkesíteni az embereket. Ő nem rekeszti ki a másik oldalon lévőket, mert ez az ő hazájuk is.
qxy
Egy csaló hazug gazember.
Mit is mondott Öszödön?
Na az mind A B T K szerint, büntetendő cselekmény.
A székházi ostrom után azt mondta.
Minden Magyar állampolgár, aki köztörvényes bűnt követ el azt mindenkor, meg , kell büntetni! és ha ez a Kukurú még nincs sitten, mert nincs, akkor egy hazug aljas gazember, de nem csak ő hanem mind! !
hetöndöe
@SpamKontroll: Miért?...Gyurcsányról kiderült ,hogy milliárdokat lopott?
Hol a bírósági ítélet?

Próbálkoztak gáncsoskodással ellene de az összes ügy dugába dőlt,pedig nagyon igykeztek.
SpamKontroll
@hetöndöe: És sukoró? Jó, hát én nem éltem itthon 2000-től 2010-ig... Most ha nagyon foglalkoztatna a téma, akkor utána tudnék nézni, de nekem elég sokat mond az is, hogy mennyire nem támogatják országszerte... Persze, van neki egy bázisa, de azért nem szárnyal...inkább bebújt az MSZP szegfűs szoknyája mögé...
hetöndöe
@SpamKontroll: Sukoró ügyben is Fletó megette az ügyészeket reggelire és vérig sértette őket,fenyegetőztek is,hogy majd feljelentik,mégse merték megtenni.

Nézd meg a videót róla,érdemes.
Attól,hogy a fitymasz mindenáron ügyet akart belőle csinálni,még nem azt jelenti,hogy Fletó sáros az ügyben.
A fitymasz aljas rágalomhadjárata már több száz ügyben megbukott.
SpamKontroll
@hetöndöe: Akkó tisztázzuk a fogalmaidat: ki/mi az a Fletó? A Fitymaszt felfogom magamtól is... Hát azért, mert nem bizonyosodott be, hogy Gyurcsány milyen módon lopott, az nem jelenti azt, hogy nem lopott. Amúgy meg mind Gyurcsánynak, mint Bajnainak cégei vannak (jól menők)... a saját kormányzásuk alatt számtalan módon támogathatták őket..
hetöndöe
@SpamKontroll: www.youtube.com/watch?v=_zMnkxaaZ40

Jó szórakozást hozzá,így néz ki,mikor a magyar igazságszolgáltatás hülyét csinál saját magából politikai utasításra.
hetöndöe
@SpamKontroll: Akkor te is loptál,csak nincs bebizonyítva?
1magyar
@SpamKontroll: Nem láttad Gyurcsány videoját, mi lett azzal a területtel? Benőtte a gaz,szemét stb. amire ő egy virágzó beruházást akart.
hetöndöe
@SpamKontroll: Gyurcsánynak és Bajnainak is már rég jól menő cégeik voltak,mikor politikusok lettek és nem a politikából gazdagodtak meg,mondhatnám úgy is hogy az ilyen feltételezések csupán smarni dumák.
SpamKontroll
@1magyar: Mivel nem valósult meg a beruházása, ezért nem tudhatjuk, hogy virágzó lett volna-e?
1magyar
@SpamKontroll: Egy kaszinó mindig virágzó, és hozta volna a külföldi pénzt nem viszi.
SpamKontroll
@hetöndöe: A hétköznapi ember erkölcse teljesen más, mint azé, aki politikai pályára készül... A politikai életben normális erkölccsel bíró emberek nem tudnak megmaradni, mert kicsinálják őket... Én meg amúgy összeférhetetlenségnek látom, ha a saját kormányzása alatt cégei vannak egy kormányfőnek... Főleg szocialista vezetők között.. A szocialista vezetőnek sokkal inkább kell(ene) alulról jövőnek lennie és nem gazdag vállalkozónak... Akkor már inkább Mesterházy hitelképesebb...
1magyar
A politika veszélyes játszótér, a kezdőknek segítség kell, mert annak mindenki issza a levét ha valami balul sül el.
hetöndöe
@SpamKontroll: Nem tisztem egyetlen politikust sem megvédeni és nem is igen akarom,csak azt ne felejtsük el,hogy a civil társadalom is velejéig korrupt,tehát semmivel sem erkölcsösebb.
hetöndöe
@SpamKontroll: Ez a közmondás kicsit sántít,dőreség lenne azt hinni,hogy a becsületes politikusok példamutatása okán másnap mindenki leszokna az adócsalásról és mindenféle trükközésről.
SpamKontroll
@hetöndöe: Ez biztosan így van, de egy Angela Merkel szerű jelenség biztosan lendítene... A példamutatás fontos... Ha egy ilyen Zusi ügy előjön például, akkor az biztosan sokat ront az emberek morálján...
Chaty43
@bretagne: Azért azt ne feledjük el, hogy kormányzása idején Gyurcsány miniszterelnök, de Bajnai sem vett fel EGYETLEN FORINT FIZETSÉGET sem, ill. Bajnai havi 1 Ft-ot formalitást megtartva... Orbán, röhögve és vidáman tűri a több százezer GYERMEK ÉHEZÉSÉT!
modera
@JAJMÁR: Szerintem meg vállald csak nyugodtan, hogy szocialista vagy, úgyis egyértelmű...
bretagne
@Chaty43: Reméljük, nem sokáig lesz ez így!
SpamKontroll
@modera: A szocializmus elvi alapjaival is van már probléma, mert ugye ők csak a proletáriátust támogatták, a parasztokat, értelmiségieket, egyéb más társadalmi csoportokat nem... (Amennyire műveltségem engedi és amennyire az iskolai tanulmányaimból vissza tudok emlékezni... ) Tehát már az alapokkal is gond van.

De nyilván a legfontosabb, hogy milyen emberek képviselik... Nekem Bajnai már eleve fura a szociknál... Ennek az embernek már az apja - aki szintén szoci volt - alátolta a jól jövedelmező vállalkozást... Bajnai egy üzletember... Nem egy alulról érkezett proli család sarja... Eleve nem is értem a szavazóit, hogy hogyan tudnak szimpatizálni valakivel, akinek jól jövedelmező üzletei vannak és már a családjának is ezek meg voltak... Ő miért nem liberális? Vállalkozó párti? MIért nem? Mert az érdekei úgy diktálják, hogy így jobban tud(ott) előnyökhöz jutni... Nem kell ehhez nagy ész.
JAJMÁR
@modera: 01:09 Miért? Ezt miből gondolod? Mesélj, milyen a szocialista?
modera
@JAJMÁR: Mint politikus: Arról papolnak, hogy ők bizony szociálisan érzékenyek, mindenkinek felemelik a bérét, talán még feltétel nélküli alapjövedelmet is biztosítanak, a nyugdíjasok havonta 24 ezerrel fognak többet kapni, a csúnya munkaadót majd jól megbüntetik, mert szegény dolgozót annyira kizsigerelik, hogy az már tűrhetetlen, több lesz a segély, és hosszabb ideig is fog járni, ne is akarjon senki minél hamarabb munkát keresni...
Mint kommentelő: Pont, mint te...
JAJMÁR
@modera: 12:54 Minden normális emberben kell, hogy legen egy minimális szociális érzékenység
(A kulákrendszerben a gazdag parasztoknak elvették mindenüket, és egy szál ruhában kitelepítették őket. Egy család oda került, ahol a nagyszüleim laktak. Fagyos ősz volt, és vékony ruhában járkáltak az utcán, 3 gyerekkel. A fagyos földből meg szedték ki a bennmaradt krumplit, azt rágcsálták. Az utcán meg leköpködték őket, mert ezek "mocskos kulákok.." A nagymamám pedig kiállt a kapuba, és hangosan behívta őket, hogy hallják az emberek. Bent pedig ott volt a meleg étel, és a fűtött szoba.
Ezt az egyik "kulák" gyerek mesélte el nekem, jóval később, nem a nagymamám. Azt mondta, hogy ettől kezdve minden nap kaptak ételt, és már mások is behívták őket, és lassan befogadta a közösség a családot.

Sajnos, hogy a tömeget lehet irányítani, és hajlamos rászállni bizonyos rétegekre, és ócsárolni őket. Pedig elsősorban mind emberek vagyunk.
Tudod, ha azért zár be az óvoda, mert elvitték a beteg gyerekeket is, mert nem mer a szülő a munkából hiányozni, és mind elkapta, az baj.
Ha a napi 8-12 óra munkából nem tud a szülő cipőt venni a gyereknek, sem gyógyszert, az is baj. Az, hogy a nyugdíjak nagyobb része nem éri el a 100e Ft-ot, és még a fertőző betegséget sem gyógyítják, mert nincs rá pénz, az is mindenkinek, az egész társadalomnak is baj.
Azt mondani, hogy az emberek nem akarnak elhelyezkedni, pedig hatalmas ostobaság. Elég széles kapcsolatrendszerem van, és a minap egy önkormányzatnál jártam, ahol rám köszönt egy régi tanárom. Mint kiderült, közmunkás. Nincs szüksége rá ennek a társadalomnak, pedig okos, tapasztalt, jó pedagógus. Én szégyelltem magam.
lajospapa
@qxy: Az értékelésed lehet, hogy találó. Orbán viszont mindenképpen hajazza, mert ő ráadásul jogász. Ismered azt a mondást, hogy tíz horgász meg tíz vadász az húsz hazug? Nos ha csatlakozik még hozzájuk tíz politikus az negyven hazug. Mondom NEGYVEN ! Meg tíz jogász, az mennyi?
qxy
@lajospapa: Igazad van. Szerintem sem a Poszt a fontos, hanem hogy ki tud többet rabolni. Ha jobban meg vizsgálnák ezeket a poicegereket, min. 10 év.
, aki miniszter akar lenni most, lehet baj jobb vagy közép, az mind be bizonyította hogy egy nagy csaló gazember. és tisztelem azokat akik bíznak bennük, és ritmusra tapsolnak, Nekem nincs ere való nyelvem.
bögöly
Ha már ilyen szépen összejöttetek,tudja-é valaki,hogy ENNEK a húzásnak mi volt a hozadéka?

"forum.index.hu/Article/showArticle?go=46079020&t=9127078

Jó,jó tudom,hogy MN cikk,de mégis..
Mert,mintha a Wallis csoportot is olvasnám.
Az meg a libásé!
Hogy politikai pályafutásuk során mennyivel kifinomultabban loptak,csaltak,még nem menti fel őket./ sem/.
Aztán ugye,a 6 milliárdba kerülő,meg nem épült kormányzati negyed.
A / szintén/ "Csillag"-ászati áron épülő autópályák?

Nem,itt nincs mese,mindkettőt,Fletót,meg Viktort is messzire kell/ kéne / zavarni a kormánykeréktől.
modera
@JAJMÁR: A legtöbb szakmából túltengés van, ezért is találták ki a közmunkát, ellenben a legjobbakat mindenhol alkalmazzák. Nálunk az oviban a gyerekek 90 % - a rászoruló, a szüleiknek eszük ágában sincs dolgozni, inkább szülnek még, de a beteg gyereket bekúpozva már fél hétkor viszik, csak ne legyen otthon estig. Érdekes, akik dolgoznak, azok megoldják, hogy otthon maradjon a kicsi betegen. Ha valaki napi 8-12 órás munkából nem tud cipőt venni a gyereknek, az sajnálatos valóban, hidd el nekem, a becsületesen dolgozó emberek felé nekem is van szociális érzékenységem. Ezen változtatni kell mindenképpen. A nyugdíjasok terén kicsit más a meglátásom, példa mindjárt a saját anyósom (még jó, hogy nem ért a számítógéphez...), mert havi szinten elfüstöl legalább egy húszast, és panaszkodik. Amivel viszont nagyon egyetértenék, az az, hogy akinek a nyugdíja nagyon alacsony, annak emeljék egy olyan szintre, hogy ne kelljen nélkülöznie, a gyógyszereket ki tudja váltani. Tudod, azért elég nagy baj ezzel az, hogy az ember sokszor önpusztító életet él, és 50 éves korára már minden baja van, és a sok gyógyszer ezért kell. Magyarország egyébként is komoly gyógyszerfogyasztó nép. A fertőző betegség gyógyítását nem igazán értem.
Desischado
@SpamKontroll: Ezek szerint rájuk szavazol? Mármint a fideszre?
Desischado
Nem vagyok a rajongója, de százszor inkább Gyurcsány, mint mégegyszer orbán. És pont!
SpamKontroll
@Desischado: Hát én - félelemmel telve - de igen, a Fideszre fogok szavazni... mert a családomnak jót tett az új adórendszerrel, az óvodák felülvizsgálatával. Félek a demokrácia sérülésétől, ezt meg vallom őszintén.
De én nem látom, hogy Mesterházy feljönne önálló elképzelésekkel. Vagy máshova adnám a szvazatomat, ha látnék BÁRMI fajta élhető programot (persze olyat, ami nekem is vagy a családomnak jó). Nekem az MSZP már alapjáraton nem lehet a választott pártom (kivéve, ha egy olyan vezetője van, aki mutat valamit) mert eleve nem hiszek a szocializmus eszméiben. Tehát elvi alapon sem választanám... OV-val sok bajom van ugyan. Én bízom benne, hogy az ellenzékben (mármint ha a Fidesz marad) olyan ellenfelei lesznek, akik valamelyest féken tudják tartani törpe OV-it.
esmeraldana
Ez a sok bugyuta nyugdíjas nem emlékszik 2006-ra, az Öszödi Fletó lebukására ??? Fletó helyében én elbújtam volna egy ürgelyukba, nem hogy tovább hülyítsem a magyar népet ! Túl vastag a bőr a képén !!!
mate03
@esmeraldana: Istenem hogy te mekkora marha vagy!?
esmeraldana
@mate03: Azért egy kicsit moderálhatnád a hozzászólásod, mert mindennek van egy határa!!!
JAJMÁR
@modera: 22:36 Nagyjából egyetértek Veled. Bár, nem a szakmákban van a túltengés, hanem a munkahelyekben a hiány. (Rég nem ragaszkodnak már az emberek egy szakmához, bármi jó nekik.) Sajnos, hogy szinte minden gyerek hátrányos helyzetű, és erről a legkevésbé ő tehet. Legtöbb esetben még a szülő sem, de tény, hogy ilyen is van.
Tényleg nagyon sok önsorsrontó ember van, de ezt is a rendszer generálja. Persze, mindenki szeretne egészséges ételeket enni, és önmegvalósító munkát, de ez sokszor elérhetetlen álom.
Ma annyira szegény emberek vannak, (nem kevesen) hogy a minimális emberi létszükségletet nem tudják biztosítani se maguknak, se a gyerekeiknek. Könnyebben betegszenek meg, és könnyebben is terjed. A vírus nem válogat, de mutálódik.
Lehet vállat rándítva azt mondani, hogy ők tehetnek róla, de egyrészt ezt így összességében kijelenteni nem lehet, másrészt nem megoldás,
Igen, én szociálisan érzékeny vagyok :)
bivaly
A riporter a hülyék gyülekezetét szólaltatta meg ,hogy kinek mit jelent Gyurcsány!Megdöbbentő,hogy ennyi barom járkál az utcán és riportot lehet velük csinálni!Az arcok és válaszok magukért beszéltek!
bivaly
Magyarország szégyene a lakosság egy része!Ennyi buta embert egy csoportba szedni.1 normális ember volt közöttük aki nem bonyolódott bele ebbe a dologba!
bivaly
Ez a szégyentelen Fletó még a feleségéből is hülyét csinál a kampányával,de Klára asszonynak is csak ennyi esze van,ezen meglepődtem.Már Ő is elkapta a "baromság kórt"!Abban a családban van még valaki aki normális?
dolfi57
@bivaly: van a macskájuk, meg talán a kutyájuk.
Desischado
@SpamKontroll: Ki kellett mennem, hogy lehiggadjak. Nos, nem fárasztom magam, mert unom a magyarázkodást. A világon semmi bajom nem lenne, ha ráfizetnétek, mindnyájan, akik erre a mocskos rablóbandára szavaznak. A baj ott van, hogy mindenki szív azok is, akik nem kérnek orbánból. Igen, te épp jól jártál, az meg nem baj, hogy rengetegen meg nem, és még akkor finom is voltam. A jövőben nekem ne irogass, a fajtádat kikerülöm, ha lehet. Mindenesetre, ha nyernek, itt pokoli négy év lesz, és talán te is ráfogsz jönni, hogy nem jó lóra tettél. Mondjuk, meg is érdemelnéd. De ettől függetlenül nyíltan leírom, hogy átkozott legyen mindegyik, aki ezek után még erre a mocsokra szavaz, és én jól járok, a többi meg nem fontos, nem számít, mi lesz az országgal, meg a benne élő emberekkel. Megvan a véleményem, de nem írom le, mert nemigen raknád ki az ablakba. Remélem, többen vagyunk, akik nem kérünk ebből a maffia kormányból soha többé! Ezektől bárki jobb lehet, kivéve a jobbikot. De ha mégis győznek, az ilyenek miatt, mint te, akkor én lelépek ebből az országból, mert nincs kedvem jobbágyi sorba süllyedni. Ti meg egyétek meg, amit főztetek.
vidi500
@Desischado: Akkor kerülsz csak igazi jobbágysorsra, ha elhagyod az országot. Majd meglátod. Mit vársz Fletótól, vagy a többitől, aki baloldalinak nevezi magát, de messze nem az. Aki a nemzetközi nagytőke elkötelezett híve, az soha semmiképpen nem nevezhetné magát baloldalinak. Azt hiszed jobb lesz az ország lakosságának ha másik csoportot választod? Nagyon el vagy tévedve. Semmi nem fog változni. Ennyire nem látsz, vagy csak nem akarsz látni?
SpamKontroll
@Desischado: Hát, mit mondjak... Sajnállak... Szavazzál Gyurcsányra... Jahhh...hát éppen most nem jelölték miniszterelnöknek???Miért is??? Mert elkúrta??? A saját megszólaló párt szimpatizánsai nem tudták megmondani, hogy miért akarnák jobban Gyurcsányt??? Mert jobb "szónok"... Tök jó! Ez aztán az ok! Én nem gondolom, hogy a Fidesz sokkal jobb, de akkor mi a tökömnek volt a 25 évvel ezelőtti rendszerváltás, ha ezeket szegfűszoknyás vállalkozó komcsikat állandóan visszaszavaznátok? Akkor legalább szavazzál az LMP-re vagy bármelyik másik pártra, mint ezekre a kimosakodott szocikra... Rövid az emlékezeted... Konkrétan még az MSZP szimpatizáns blog bejegyzések is érzelmi alapon akarnák vissza Gyurcsányt.. Mint ahogy te is... Egyből felháborodással... Akármit mondhattam volna, akkor is egyből köptél volna...
SpamKontroll
@Chaty43: A gyermek éhezést nem olyan egyszerű megváltoztatni... És amúgy sok százezer gyermek ingyen kapja az ebédet és egyéb elláttást a nehéz helyzetükre tekintettel... Ez egy sok milliárdos dolog és megint csak nem megoldás sajnos a problémák gyökerére.
SpamKontroll
@vidi500: Egyetértek veled abban, hogy ezek a szocik nem valódi szocik, hanem gazdag vállalkozók, akiket már a szoci szüleik arra neveltek, hogy a politikában megtalálhatják anyagi számításaikat. Sőt, nem csak hogy megtalálhatják, hanem konkrétan alájuk tették a menő üzleti lehetőségeket.

Számomra teljesen érthetetlen, hogy Gyurcsánynak van még hitele bármekkora csoport előtt.. Talán még most is csak azért tud egy kis pártot összeverbuválni, mert állandóan nyilatkozik... Ha nem nyilatkozna meg véleményezne állandóan, úgy elfelejtenék 3 hónap alatt, mint a sicc...

Én még a szoci érzelmű embereket is meg tudom érteni, hogy balolodali pártra akarnak szavazni, de legalább választanák Mesterházyt... Még azt is jobban meg tudom érteni, mint ezt az "üljön fel a gázsütőre" Gyurcsányt... Hát még artikulálni sem tud rendesen... Ez egy bukott miniszterelnök... Mit akarnak még tőle? Vele? Miért nincs neki annyi önkritikája, hogy elhúzzon... Meg nekem egyszerűen egy kabaréba illik az egész "kiválunk, beolvadunk, most egyetértek Mesterházyval, most nem értek" Számomra teljesen felfoghatatlan, hogy egy alig támogatott valaki (már) és állandóan szónokolni akar... A saját párttársai fúrták ki az MSZP-ből és a kormányból is annak idején..

Mind a kettő, Bajnai és Gyurcsány is pontosan olyan érdekemberek, akik ha jónak látják anyagilag, akkor visszajönnek a politikába, ha nem akkor inkább a saját vállalkozásaikat csinálják. Nekem ez is undorító. Bajnai is: évekre elmegy pénzt keresni, aztán amerikai támogatással visszajön, amikor éppen kényelmes... Akkor legyen itt a mindennapokban és úgy dumáljon, hogy közben állja a sarat minden nap. Amúgy ő még legalább jó szakember...
esmeraldana
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

--Kitiltva.
mate03
@esmeraldana: Meg az a jó kurva édesanyád!
Chaty43
@esmeraldana: végtelenül PRIMITV véleményed téged minősít. Hogy szabad tisztességes legnagyobb többségében munkában megfáradt, nyugdíjas emberekről ilyen véleményt írni!
soljanka
@esmeraldana: hány éves vagy te észlény?
Sajnálom anyádat, apádat.
geo
Orbán az igazság, Orbán a vigasz.
Orbán a felejtés, Orbán a tavasz.
Illatos a nedve, mint kies mező,
És a mának nem megengedő

Orbán az igazság, Orbán a vigasz.
Orbán a felejtés, Orbán a tavasz.
Orbán él az élet, benne messze téved,
Minden bánatunk. Rajta, hát! Igyunk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.