Olyan jót buliztak a baloldali támogatók Mohácson Gyurcsány Ferenccel, hogy szinte mindegy is nekik, mi lesz április 6-án. A show-t megint ellopta Gyurcsány, aki együgyűnek nevezte Orbán Viktort, megint elénekelte kedvenc ABBA-számát, és akkor sem szállt inába a bátorsága, amikor a Pa-dö-dö a nudizásról beszélt.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Sokáig nem nagyon bírtam Gyurcsányt, de az utóbbi időben egyre jobb. Most éppen nézem az Atv-n, ez az ember mindent visz :) nagyon jó!
bögöly
@Cicamama55: Tisztelt cicamama!
Tessék még egyszer nekifutni ennek az entimológiai eszmefuttatásnak.D
Bezonyhogy a bögöly VÉRT iszik,nem szarozik,ha van belőle 4-5 ,a lomha ökörcsordát is megvadítják!
"Természetesen" ez is csak a "női" bögölyre vonatkozik,mi "férfiak" NEKTÁRT eszegetünk.

Távol álljon tőlem,hogy a T.Fletó fanokat ökörnek tituláljam.
Sértés lenne..DDD
Cicamama55
@bögöly: Az gerinces legalább...Mondanám nem vagyok DK-s/! !de még őket is többre becsülöm mint a Fideszt. Ennyi...
bögöly
@Cicamama55: Rá tetszett tapintani a lényegre!
Gerinc!
Ami ugye némelyeknél igencsak hajlékonyra sederedett!
Vagy az emberek "csak a szépre" emlékeznek?

Mondjuk 2006 október 23-ára??
" Imre! Te mit tennél a helyemben"??
Cicamama55
@bögöly: Én, mint volt Fidesz szavazó az elmúlt 4 év tapasztalatai miatt változtattam meg a pártállásomat. Számomra nem volt meggyőző ez a 4 éves szabadságharc, sőt csalódást okozott! Én gerinces ember voltam eddig is, s remélem ezután is az maradok attól, hogy a személyes megtapasztalásom alapján a véleményem megváltoztattam. Végig nézve a Fidesz sorait, nagyon sok volt MSZMP-tagot találunk közöttük! Számukra ez elfogadható, az egyszerű emberek számára nem? Én nem voltam soha párttag, CSAK egy magyar szavazó polgár vagyok, aki ha az aktuális kormány vezetése nem hozta meg számára az elvárt intézkedéseket, nem szavaz rá még egyszer... Mellesleg "a bögölyök testére tapadnak a baktériumok, és az állat mechanikusan továbbterjeszti őket, akár az emberre is" idéztem tudományos oldalról...
geo
@Cicamama55: Nyissunk bögölymosókat mert itt másból nem lehet választani. Vagy a böglyök vagy a lótetvek. Azok a gyökereinket rágják el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.