Míg ő beteg, Dobrev Klára a budapesti belvárosban kampányolt. Megtudtuk, miben jobbak a nők a férfiak, és hogy ki az igazán félelemkeltő társaság. Őszödözött egyet, és megláttuk benne a miniszterelnököt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
tavaszi, ezt az idézetet önnek szánom:"A sötétség nem tudja kiűzni a sötétséget - csak a fényesség képes erre. A gyűlölet sem tud gyűlöletet kiűzni - csak a szeretet képes rá."
Dr. Martin Luther King, Jr.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
@Desischado: A Harács Anikó "szablyafűrész" nyelvi leleménye, sajnos én nem vagyok ilyen szellemes és frappáns. Én általában csak "veszem a lapot, nem osztom". :)
bencemacska
@QQCSI: Egyetértek veled Oszterné ügyében,de én nem erre gondoltam. Ő hozza a "formáját", de nála már a pénz dominál!.
A kékvérűek nem szoktak dörgölőzni, hanem hozzájuk szoktak mások!

Én arra gondoltam, akinek az apja az egyetemi felvételi idején (1980 körül) birkapásztor volt, a rendszerváltás után pedig állattartó nagybirtokos, üldözött kulák!

Lényeg : nincs különbség a kettő között!

(Az előzőben nem akartam részletezni, azt hittem ismertebb a téma!)
Desischado
@QQCSI: De a kékvérűsége nem akadályozza meg abban, hogy ilyenekkkel vegye körbe magát, és ártatlan állatokat, madarakat öldössön!
vukkocska
Dobrev Klára minden idők legszimpatikusabb, legokosabb miniszterelnök-feleség. Orbán nem küldheti a feleségét, mert szegény Lévai Anikó iszonyatosan rosszul néz ki. Még lebuktatná a férjét, hogy valami nem stimmel, ahogy az asszonnyal bánik. Aki alázza itt Dobrev Klárát, biztos, hogy nem hallott tőle egyetlen előadást sem, illetve személyesen soha nem beszélt vele. Persze, könnyebb valakit mocskolni ismeretlenül.
kacsa0707
@kacsa0707: Bocsánat elírtam! Mennyi???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.