A 4K! szerint a XII. kerületi tévé etikai kódexére hivatkozva nem adja le kampányfilmjüket, amelyben egy majom szájából hangzanak el Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc szavai. Pokorni Zoltán önkormányzatának helyi televíziója letiltotta a 4K! kampányfilmjét, mert Orbán Viktor szavai egy majom szájából hangzanak el – írta közleményben a 4K!.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Proli
Én azt hiszem, hogy a majomra nézve volt sértés!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@szelbatyo: Jó,akkor a csúszó-mászók közé rakom.
Desischado
@darwin: Valami új faj, de még nem lehet tudni, hogy hívják! Nem vagyok sem biológus, sem entomológus, így nem tudom! Csak azt tudom, milyen tulajdonságokkal rendelkeznek ennek a fajnak az alanyai! Embertelenség, hazudozás, idült hülyeség, stb. Amúgy meg kikérem a majom nevében, hogy egy ilyen belisarius hazugovicshoz hasonlítsák szegényt! Biztos vagyok benne, hogy ez a majom becsülettel éli az életét! Nem úgy, mint az, akinek a nevében beszéltetik! Szóval ne sértegessük ezt a tisztességes majmot, ha kérhetem!
Fradigege
Pokorni inkább pityeregjen tovább a besúgó apukája miatt. Az annyira édes volt. Libabőrösen telibe okádtam a televíziót. Ment a dráma. Milyen gyorsan feldolgozta azt is. Szerintem ezt is ügyesen fel fogja dolgozni. Politikai hímringyó.
Desischado
@mariaberta: Szerintem a majom sokkal jobban néz ki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.